If you fall I will catch you


Inga lektioner idag pga av sjuk lärare så jag, sofia, bella och daniel satte oss på ett fik och pratade tills vi gick på lunch vid 11. Sen tränade jag och Sofia (ny bra vana) på friskis mellan 12-13. Nu ska jag skriva en engelska essä, träffa Amanda och ikväll blir det träning igen!

gammal bild från i somras

yeah we're going down


Pic; SRC783

give me fire


Vi läste om depressioner på psykologin idag och en faktor som bidrar till depression är mörker. Det finns till och med ljusbehandlingar vilket innebär att man får vistas i ett ljust rum några timmar om dagen. Det ligger ju någonting i det ju! Jag blir mycket gladare av solsken, men det visste ni ju redan!

klänning H&M garden collection och armband Sonia Rykiel pour H&M.

dagens


Det fick bli helsvart idag i brist på fantasi. Men det funkar det också! Nu ska jag skriva ett arbete om Smedjebacken.

asymmetrisk klänning från H&M, Armband Jimmy Choo for H&M, klocka Silver&Sånt, bälte gammalt och skor från Minimarket

even the good can be a curse

  
Jag hittade en till ring på tradera av samma försäljare som den ringen jag visade tidigare. Jag tycker den är häftig men jag vet inte. Jag skulle säkert peta ut ögat på någon med den här...

sometimes you move so well it's hard not to give in


Här är en av klänningarna från Garden Collection som jag kom över. Ni kanske inte ser riktigt hur den ser ut men det får ni se i sommar när man har fått lite färg. Nu är jag ungefär lika vit som själva klänningen!

dagens



tröja och kavaj från Monki, byxor Vila och halsband H&M

wait your turn


Jag kollade precis runt på ringar på internet. Jag hittade massa fina på e-bay men frakten är dyrare än själva ringarna så det blir flera hundra även om ringen kostar 5 spänn.. Men sen gick jag in på tradera och då hittade jag den här! Lite cool sådär. (OBS! Jag ska fixa en ny header på påsklovet!)

sunday soul


Jag älskar den här jackan, ni ska få en ordentlig närbild någongång så ni får se det fantastiska tyget. Jag köpte den inte nu när garden kollektionen släpptes utan jag passade på när det var 100kr rabatt på jackor och kavajer, smart! Jag tror att den finns kvar här i Uppsala vilket jag tycker är helt sjukt för den är så himla fin! Kanske är det för att axlarna är väldigt stora och det brukar inte folk trivas i...? Men så farligt är det väl inte, come on!

med ena foten utanför

              
Det var varit mycket hype runt Anna Dello Russo och hennes garderob nu på senaste tiden men det kan man förstå för hur snygg är inte denna outfit!?

you keep me coming back for more


Igår var jag på Chilli där jag hittade den här fina saken! Den fanns i vit också och det fanns även andra texter och typsnitt, verkligen hur fint som helst.

took my heart to the limit


Visst skulle man dra fram klockan en timme nu? sommaren kommer allt närmare hörrni! skönt! Annars har lördagskvällen varit en lugn hemmakväll med film och popcorn och det behövs det också. Mina 10 respektive 11 åriga kusiner är på besök och de har spelat KOD (skjutspel typ?) hela kvällen och det har nästan låtit som om de skjutit varandra därinne. Men nu är mina ögonlock tunga som jag vet inte vad så Godnatt!

If I never see your face again I don't mind


Afrodansen var hur kul som helst! Lite jobbigt för benen eftersom att jag har träningsvärk från igår, hehe. Men det var verkligen...annorlunda! Men nu ska jag prata lite med mormor som är här på besök.

nya tröjan och armbandet från Sonia Rykiel pour H&M (150 resp 20 kr!) och kjolen från Monki.

no fear


Nu ska jag iväg på afrodans på friskis! hejhejhej

Pixie Lott

                        
Godmorgon! Jag vet inte riktigt varför jag vaknade nu vid 8, för jag skrev väl igårkväll att jag var jättetrött? Men iallafall, här får ni en liten halvtaskig bild på sångerskan Pixie Lott och hennes snygga kläder! Verkligen snyggt med sådana shorts. Nu får värmen ta och komma.

mer AIDS

                                                         
                                                                                
Mer spännande från H&Ms fashion against aids kollektionen. Verkligen något att satsa på. Men nu ska jag nog lägga mig och läsa sen måste jag faktiskt sova, är helt sjukt trött. Trevlig fredagskväll!

off I go


skönt med fredag by the way! Den börjar med träning på friskis 15.30. Måste kila! HEJ

no wonder I got lost in your brown eyes


Jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på min klädsel från igår. Byxorna kommer ifrån H&M trend och det måste vara de skönaste i världen! Tröjan kommer ifrån Lindex och är också väldigt skön. Det är inte ofta jag har på mig något bekvämt men jag tycker faktiskt att det är svårt att hitta något snyggt och bekvämt, men det är väl bara jag..

dagens


Det blev lite frukostshopping imorse, en tröja och ett armband från Sonia Rykiel som var nedsatta!? Men det får ni se senare. Annars var det ganska behagligt väder ute så den nya skinnjackan fick komma ut. Nu tänkter jag leta fram en fotboll! See ya

skinnjacka och grönt linne som skymtar under  är från H&M, transparent blus från Vila, kjol Monki, bälte Weekday och smycken är samma som förra inlägget typ.

more is more


aaah! Jag är helt speedad! Jag vet inte om det var allt socker i glassen som vi hade till våfflorna eller bara att jag är så himla glad idag! Dagen har gått som på räls liksom! och imorgon är det frukostshopping på H&M kl. 08.00! herregud, nej nu måste jag lugna ner mig lite..läsning nu. Godnatt

Ringar och nagellack från H&M

this is the world

                                      
Herregud vilket drag det var på H&M! Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så vilt till här i Uppsala. Kanske var det för att de inte hade några vakter men när de öppnade dörrarna så flöt alla människor in som en flod, man kunde inte vända om utan det var bara att följa strömmen. Helt sjukt. Men jag fick tag på några fina grejer iallafall. Men de kommer ut på bloggen senare. Shortsen fanns inte så det var lite synd men de finns ju kvar på hemsidan så vi får väl se. Efter skolan dvs 17.00 ska jag och tjejerna i klassen göra våfflor, det är ju våffeldagen idag för er som inte visste! sen ska jag sova hos Amanda (lägenheten är skitfin) och imorgon bitti ska vi på frukostshopping på H&M, haha. Nu har jag skrivit för mycket. HEJ

fashion against aids

                                                                    
                                                                               
H&Ms fashion against aids kollektionen är en riktig partykollektion. Förut var det ju bara t-shirts och sånt men nu är det klänningar och accessoarer också. Jag spanade in den på rodeo.net och det finns mycket fint som de här klänningarna. Kollektionen kommer ut i maj. HEJ

don't belivie it

                                                                   
Imorgon släpps äntligen ALLA garden collection kläderna i butik. Det har ju varit lite konstigt upplägg på denna kollektion måste jag säga. Vi får väl se om jag köper något, jag gillar verkligen dessa shorts. Jag tror faktiskt att allt ska komma till Uppsala butiken (+ lite på gränby) så det ska väl inte bli några problem. Vi ses väl där vid 10? Nu ska jag läsa. Godnatt

let's play a lovegame


Jag och Sofia körde ett medelpass på friskis mellan 12-13 så jag har precis duschat. Vi slutar 11.15 så det är perfekt! Skönt är det också! Snart ska jag hem till Amanda och vi ska till hennes nya lägenhet som hon ska flytta till med sin familj. Hon ska flytta till de nybyggda lägenheterna på ringgatan, nice. Annars tänkte jag visa er en ring som jag hittade hemma. Det är en titanring från Silver&Sånt tror jag.. Nu ska jag göra blåbärssmoothie, talk to you later

we don't know


Blir ett kort inlägg nu innan jag ska börja läsa. Amanda sover över här så vi lär väl snacka ist. Godnatt

tröja och kjol från Monki, halsband Indiska, nagellack H&M och klocka köpt i Turkiet.

home edition


Om ni skulle vara intresserade av hur det ser ut i mitt rum så får ni ett smakprov nu. Jag älskar guldramar och det enda som jag eftersöker nu är en stooor spegel i samma stuk. Smyckeskrinet fick jag av farmor och det är väl en sådär 100 år gammalt snart! Lampan är inte lika gammal men den kommer ifrån IKEA och ramarna är faktiskt från RUSTA. Nu räkna matte! byeee

I'd come a running


Det nya halsbandet då! Från Indiska 149kr. Det fanns bara ett kvar så det måste ha varit meningen. En hel outfit får ni se ikväll! Nu ska lektionen börja! HEJ

baby you know I'm worth it


En till bild på dagens outift! Jag köpte ett halsband idag som ni nog ska få se imorgon, ett jättefint från Indiska. Men nu ska jag läsa! Godnatt

stranded in this spooky town

                                                                                         
Kom precis hem från skolan och ska nu sätta mig med näsan i matteboken, roligt värre. Vid halv 8 ska jag iväg och träna, skönt! Annars ville jag bara tipsa om den här klänningen som finns på H&Ms hemsida för 99 kr (kap!). Jag vet att Monki ska få in en liknande fast med kort ärm för 250.

dagens



Måndag idag då! Jag börjar 12.05 så jag klagar inte. Solen skiner men som jag skrev igår, snökaos. Jag vill inte sätta på mig min vinterjacka igen..Men iallafall, förra veckan fick jag hem mitt halsband från H&M! I like it.

Kjol och halsband  från H&M, blus från BikBok


lesson learned and the wheels keep turning


Snökaos hela dagen, preciiis vad jag ville ha, eeh? Men en kul grej är att rummet blev städat iaf och faktiskt möblerat. Är hur nöjd som helst. Nu skulle allt skit behöva slängas och en större garderob få flytta in, guld.

in the name of love


Jag drog upp en gammal häst (klädhängare) från källaren och jag försöker nu klura ut var den ska få plats i mitt rum...

från vänster, Monki, Weekday, Monki, H&M, H&M, H&M, H&M, Vila, H&M och återigen H&M (garden collection)

soldier of love


Godmorgon. Idag är det bandyfinal! dock ska jag inte se på den vilket är lite tråkigt för det är så bra stämning nere på studan! haha. Istället ska jag försöka få ordning på mitt rum som jag skrev tidigare i veckan att jag skulle göra... Vi får väl som vanligt se hur det går...

together we'll dance in the dark


Solen skiner! skööönt. Jag och far ska iväg och köpa ett par nya gympadojjor och en yoga matta. Sen ska jag och Amanda till gränbycentrum och spana lite. See ya

this is a silly song about you, and how I lost you, and your brown eyes


HAHA, jag putar inte bara lite med läpparna på den här bilden! Men jag gillar ljuset, det är därför jag lägger upp den, jag tror att jag hade kameran på Kvällsportträtt även om det var helt tänt i rummet. Man ser lite av effekten på min axel och runt hela mig igentligen. Som en orangeröd dimma..typ. Strunt samma! Passet på Friskis gick jättebra och det känns skönt att få röra på sig lite. Snart ska jag träffa Amanda, seee ya

if a song could get me you

                                  


Här är en liten samling bilder blandat med inspiration och människor jag tycker är duktiga, dock tycker jag inte att man ska hamna hos polisen som Johnny Depp verkar gjort. Men bara härligt coola bilder sådär.

always work


Imorse blev det mattecoach och sen pannkakor till lunch, inte så mycket mer faktiskt. Jag lämnade in mina individuella val inför årskurs 3 och kollat på historian. 16.30 ska jag till friskis och gympa lite för det blev inget igårkväll. Annars så har jag på mig en chanelinspirerad look (tycker jag) svart och vitt liksom, det kan inte gå fel.

kjol och leggings från Monki, blus i form av en t-shirt (eller tvärtom) från Weekday, kavaj och ring från H&M, klocka från silver&sånt och armband antikt gammalt&nytt

inspiration

                              
                              
Pic; Studdedhearts
(helt ovärt inlägg alldeles nyss men ni vet ju hur jag gillar att tjata om vädret) Jag gillar stylingen på de här bilderna och speciellt det flätade bältet på första bilden. Jackan och kjolen på den andra också..

kom kom kom


Bild tagen i somras. Igentligen borde jag inte lägga upp sommarbilder för det får mig att längta ännu mer och det är då jag inser att det fortfarande är snö ute, dock har det blivit varmare! I helgen ska solen skina och temperaturen ska ligga på 10+! Det börjar närma sig...

I don't want to love you in no kind of way


Lägger upp en bild som jag tycker är fin, tagen av mästerfotografen Amanda, (du kanske ska satsa på fotokarriär, på riktigt). Det känns jättesent nu men jag ska på medelpass klockan 20.30 på friskis..eller ska jag det? Vi får väl se. Ni som känner mig vet ju att jag ligger i säng innan klockan 10!

dagens


Konstigt nog har jag bara använt den här tröjan två gånger sen jag fick den i julklapp..Den är supersnygg ju! Ormarmbandet (antikt gammalt&nytt) har också blivit en favorit samt ringen från H&M. Jag köpte den där baseball tröjan från Weekday (från ett tidigare inlägg) men den satt inge bra så istället ska jag köpa ett jättesnyggt halsband som jag såg på Indiska när jag och Sofia gick på stan. Vi kollade på inredning också och nu har jag blivit inspirerad av allt möjligt så jag ska nog börja göra någonting åt mitt rum.. Vi får se hur det går! Byeee

Garden

                                                                   
Vi ska precis till att börja men först måste jag bara säga hur arg jag är över systemet på Garden collection, eller inte arg, bara sur över att allt finns att köpa på internet 1 vecka innan de finns i butikerna och att vissa grejer redan har funnits i butikerna i flera veckor! Vad är det som händer? Jag hoppas att den här kommer till Uppsala annars vet jag inte vad jag ska göra för den är redan slut i min strl på internet....

vanillascented


Passet på friskis gick jättebra! Jag insåg efteråt att jag hade saknat passen där, sjukt kul! Nu ska jag borsta tänderna och fortsätta läsa min "this charming man" som jag fick av Monki. En sak som jag tycker är snyggt är byxorna på den här bilden. De är från BikBok men jag har sett ett par liknande på Weekday,,prova kanske?
Godnatt

smile tho' your heart is aching


Bjuder på en lite halvgalen bild sådär, men jag läste faktiskt i H&M magazine att man hellre ska le på bilderna än att försöka dra en snygg "sur-pose", så jag sätter igång med den trenden! För övrigt har jag precis kommit hem från skolan. Halv 7 ska jag på Pulsmedel pass på friskis. Jag undrar hur i hela världen det ska gå för jag har inte varit där på typ 1 år..! men förhoppningsvis sitter motoriken kvar. Nu ska jag göra en smoothie på mormors plockade blåbär! HEJ

I make the headlines

                                                                
                                                                
Ni kommer få se mycket av dessa skor här på bloggen, jag tycker det är fantastiska! Speciellt mönstret med svalorna. ÅÅÅ, dööör


pistol of fire


Ohlala! Jag älskar timingen mellan mina "ha-begär"och vad butikerna får hem. Jag har velat haft en baseballtröja men jag har bara hittat liknande på shop onlines men nu vet jag att den här finns i Weekdaybutikerna! Dock vet jag inte vad den kostar eller om den kommit till Uppsala butiken...

dagens


Jag cyklade till skolan idag klädd såhär och det kan jag säga att det gör jag inte igen! Är fortfarande kall från imorse. Just nu ser jag på Sex and the City på tv och senare ska jag iväg till Friskis&Svettis och köpa kort, Wiiee!

leggings och bälte från Weekday, transparent blus från Vila och under den har jag en stor t-shirt från Gina, skinnjacka, ring och halsduk från H&M och solglasögon köpta på ett supermarket i Turkiet!

miu miu


Jag har precis kommit till skolan och vi börjar om 5 minuter så jag passar på att blogga lite! Här är en backstage bild från Miu Miu's spring/summer kollektion och jag skulle kunna hugga av ett finger för ett par, de är såå snygga!

when I get old

                 

                                                                  
Jag inspireras av Chanel redan nu men när jag blir gammal...Då ska jag se ut såhär!


smoke on the water



Fösta dagen i skolan var väl helt OK, vi har temavecka den här veckan så vi har inga vanliga lektioner..hehe. Så 4 veckor praktik, 1 vecka lov och nu 1 vecka tema! 6 veckor utan skola alltså, jag klagar inte! Iallafall, temat är Hållbar Utveckling...? Intressant sådär. Jag kom precis hem. Jag har suttit på café Storken sen klockan 15.00 och pratat om allt mellan himmel och jord med min fotbollsvän Anna! Har verkligen saknat henne så det var kul att träffas! Hon ska till NY om 3 veckor.. Inte avundsjuk.. Ha så kul kan jag väl säga! Men nu ska jag plocka ur diskmaskinen! byeee

Ring från H&M, ormarmband från Antikt Gammalt&Nytt och klocka Silver&Sånt

solsidan


förlåååt för att jag inte har uppdaterat men efter bion igår, jag var på Alice i Underlandet med Agnes och den var suuuperbra, så åkte jag direkt till Heby hem till mormor och morfar där vi såg på Melodifestivalen och vi har precis kommit hem. Det är ganska skönt att komma iväg lite från Uppsala också. Fint väder hade vi och vi var ute och gick med hunden i solen. Jag vet inte men jag kan ha fått någon typ av solsting för jag är helt varm och kall i ansiktet på samma gång och konstiga symptom sådär. Men nu ska jag se på GossipGirl och imorgon kanske ni får se vad jag köpte på stan! Byeee

nice price

                                                                    
Nu har jag kommit hem och som "avskedspresent" av Monkitjejerna fick jag en bok på engelska av Marian Keyes, TACK! den verkar skitbra och jag har ingen bok för tillfället så det var perfekt! sen så hade de köpt massa goda bakelser mmm. När jag kom hem fick jag en present av mamma också, skinnjackan från Divided Exclusive kollektionen som kostat 1500. Men eftersom att den var nedsatt till 200kr och det är 100kr rabatt på jackor och kavajer just nu så fick hon den för ca 100 spänn, inte så illa va!? helt sjukt bra! loooove it. Nu ska jag byta om till myskläder, byeee

dagens


Snart ska jag bege mig mot stan, jag ska hyra en film på vägen också, Cops för er som kanske undrar. Jag, Julia och Amanda ska ha en Cops och Jalla Jalla kväll med käk och mockarutorna som jag bakade igår! Vilken kväll sen! haha. Det är min sista dag på Monki idag! lite tråkigt för jag har tyckt att det har vart jättekul verkligen! Men på ett sätt ska det bli skönt att träffa alla i skolan också. Men nu måste jag dra! HEJ

grått linne, kavaj och kjol från Monki, halsband från H&M och klocka från Silver&Sånt

make up something quick


Idag hade jag på mig min asymmetriska klänning ifrån H&M illsammans med lååånga örhängen och klocka från Turkiet. Övriga ringar är också från H&M. Nu ska jag käka sen ska jag baka mockarutor! Gott


brilliant

     
loooove it, färgerna, mixen på smycken, allt! pic; wheredidugetthat

walking through a dream I see you


Godkväll, jag kom hem för en halvtimme sen för jag och Lisa håller på och hänger om i butiken! Vi ska fortsätta imorgon vid 08.00. Det var kul, jag älskar att styla "skyltdockorna", eller galgar är det ju..så kom in på Monki imorgon så får ni se vad fint det blir! Jag har inte haft tid att ta "riktiga" kort idag så ni får acceptera dessa halvtaskiga mobildbilder. Jag hade ett par randiga strumpbyxor på mig idag som jag har haft i garderoben typ 1 år utan att ha används. Från Åhléns är de. Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon!  Natti

poison


Oj, oj, Jag har tittat på OC första säsongen hela morgonen så nu hinner jag inte mer än att slänga in en superdålig bild på mig idag. Jag ska ta en promenad ner på stan i det fina vädret så jag ska bege mig om en kvart. Vi hörs nog imorgon! byeee

klänning Zara, klocka Silver&Sånt, ringen fick jag av Stella (köpt i Kina)

sooner or later

                                              
                                                
                                                                  
                                                                   
Mina favoritklänningar från Oscarsgalan + Diane Krugers som det inte fanns någon bra bild på. Jag vill också gå på oscarsgalan!

dagens


Idag slutade jag 17.00 vilket var väldigt skönt för jag cyklade nämligen. Så det var inte så mörkt. Superfint väder idag igen! Imorgon ska jag få vara med och hänga om i heeela butiken så då slutar jag inte förrän 21.00. Men jag börjar 13.00 så jag hinner blogga lite innan.

blus BikBok, Byxor och ring H&M, bälte är mammas gamla, skor Nilson




when did you last let your heart decide


LIPTINT från H&M

I don't care I´ll show you how to love


En ny ring från H&M

let the good times roll


Tadaa! Jag har inte lagt upp så många bilder från förr men här har vi en goding som jag tog med min webbcamera i 7an! Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag läsa! Natti

snabba


Sorry för megadålig uppdatering idag! Jag har ingen bra ursäkt faktiskt, jag och Amanda har bara slappat i soffan hela dagen och nyss kom jag hem. Vi var på bio och såg snabba cash! Bra film det där men massa viktiga grejer som var med i boken var inte med i filmen. Det kanske kommer i andra filmen. Jag missade finalen av project runway! och första avsnittet på Gossip girl! haha tv nörden. Ska se dem NU! Godnatt

sucker for love


Nu har jag sett klart på melodifestivalen andra chansen! Jag vet inte om jag tyckte att det var rätt låtar som vann men äsch, bara manboy vinner i den stora finalen så är jag glad. Men nu blir det inge mer bloggande för mig denna dag. Vi hörs imorgon, hej!

you think you own whatever land you land on


En "nygammal" skinnjacka som jag fick av Amanda för någon vecka sedan, tack! Den är köpt förra året men den finns i butik nu också. Även i en annan färg!  

dagens


Det fick bli en svart outfit idag med en liiiten skvätt av vitt. Men svart funkar i alla lägen och det vet vi ju alla redan. Ska dra ner en sväng på stan innan jag börjar jobba. Det jar kommit nya bikinis på H&M så dit måste jag. Kanske skulle ta en fika med pappa som ska klippa sin kalufs. BYE

Kavajen är mormors gamla (Randiga Rutan), bältet är också gammalt, linnet är från Weekday och kjolen och tightsen är från Monki

Balmain

 
Jag vet inte men jag är helt inne på guld just nu, det är så jäkla snyggt ju! Den övre klänningen ääälskar jag. Nu ska jag käka frulle och duscha sen ska jag jobba mellan 12-16! see ya

H&M

                                                                 
599:- måste ha!

the lost boys


Jag kom precis hem och jag la mig i soffan det första jag gjorde, guuud så skönt! Man är helt slut efter en hel arbetsdag. Nu vet jag varför mamma inte orkar gå på promenad efter jobbet! Men hur som, här är mitt nya linne från Weekday!

dagens


Sitter just nu och äter frukost och ser att solen skiner, härligt! Man blir alltid så glad när det är fint väder. Idag jobbar jag 10-19 så det blir en lång dag men jag tror att det kommer vara mycket folk, så det kommer gå superfort ändå.

Tröja från Lindex (!?), Byxor i superhärligt material från Monki (rean, finns kvar), bälte från Weekday och skor converse.

H&M

                                                               
Jag vill klicka hem nuuuu nu NU!

the last song


Ni har ju inte fått sett kroppskedjan än! Hur kunde jag glömma. Den ser ut såhär iaf och man sätter ihop den bak i ryggen också. Linnet köpte jag på Monki, 16 spänn återigen. Nu ska jag dusch sen ska jag lägga mig och läsa!

hard to get, impossible to hold


Som ni ser är klänningen väldigt lång men jag vill inte visa er färgerna än och inte helheten för ni ska få se den när den är helt klar! Lite skor är med på bilderna också och det är lite olika. 2 par Jimmy Choo (som jag inte har visat! herregud) Divided Exclusiv skorna, pumpsen med röd sula från Turkiet och Minimarket skorna som knappt syns. (Klänningen är från Beyond retro)

copy


aaa, det är exakt den här looken jag går efter när jag säger att jag vill ha en vit kavaj! Hur snyggt är det inte, helst sjukt snyggt. Nu ska jag bara hitta ett par perfekta kostymbyxor!

edge of seventeen


Jag piffade upp mina gamla jeansshorts med några nitar. Helt ok coolt sådär. Linnet har jag köpt på Monkis rea, 16 spänn!

this is so nuts


Det blommiga tyget är det mönster jag har på klänningen jag köpte i Sthlm i lördags. Det är väldigt fint faktiskt, men jag ska sy om den så att den inte är så lång som den är just nu. Men det kanske jag har nämt redan? Amanda gick precis hem. Vi har varit i deras nya lägenhet som de ska flytta till om typ 3 veckor. Sen kollade vi på Bröllopsfotografen, heelt sjuk film, och musiken i slutet! Men helt klart sevärd.

soon it will come


Jag kan inte sluta längta till sommaren.

the old one


Jag har inte sagt mycket om hur mitt förr objektiv gick sönder men jag kan väl säga att det ramlade i marken. En stor spricka på lins kanten och zoomen blev helt sne så det gick inte att zooma. Usch jag blir ledsen när jag ser den här bilden men jag är glad över att jag har fått ett nytt objektiv som är liiite bättre än det förra. Eller det enda som var bättre igentligen var att det fanns en stabilizer.

src783


Vilket fint läppstift! Varför har jag inte köpt ett som jag såg för 1 år sedan i samma färg? Ska nog ta och göra det.

bite the bullet


ååå va skönt att komma hem! Från 10 imorse har jag varit på stan. Jobbade 10-17 sen åt jag och mamma sushi och sen var det tillbaka till Monki och Weekday, för det var nämligen VIP kväll för alla H&M, Weekday och Monki människor. Jag fick med mig lite grejor hem som ni får se imorgon för då är jag ledig! byeee

Jag hade inte på mig detta idag men det är iaf shortsdress och skor från H&M och halsband från New Yorker.

lace

                                     
Jag är heelt inne på spetsklänningar just nu. Både figurnära och a-linjeformat som på denna bild. Cool väska som matchar hennes nagellack. HEJ

crazy lazy


Jag lägger upp en dagens smink för ovanligehetens skull. Det är en blå kajalpenna från Make up store som heter crazy lazy som jag fick i födelsedagspresent i somras. Ganska snyggt tycker jag, dock skulle det passa superbra till blåögda. Nu är det desperate housewives!

dagens


Jag börjar inte förrän 12 idag. Så nu hinner jag lägga upp en dagens så ni slipper vänta tills ikväll.

transparent skjorta från Vila, grönt linne från H&M, bälte är mammas gamla och kjolen är från Monki (typ 20 kr på rean)

Förlåt om det ser ut som att jag petar mig själv i baken! haha!


Dolce&Gabbana


faaaan va cooolt

just like a tatoo, I'll always have you


När jag ser de här bilderna blir jag sugen på att tatuera mig på precis samma ställen, eller på handleden.. Man fyller ju 18 om typ 4 månader!

I love H&M



åå, haha, jag är som ett litet barn på julafton! Jag tycker det är skitkul att mixa kläder på H&Ms hemsida! Jag älskar klänningen! Jag har den här hemma men när det är snöstorm ute känns det liiite tråkigt att använda flower power.

dangerous love


Jag ursäktar om ni tycker mina fingrar är lite rynkiga och så, men det är ringarna ni ska se på. Jag köpte dem igår på H&M för 40 kr. Guld och vårens hetaste trend trä, är supersnyggt tillsammmans!

dagens


Första dagen på Monki efter en veckas lov, det känns skönt att komma tillbaka! Det var full fart, mycket folk och mycket kläder, sjuukt mycket nytt på rean och nya vår-grejer. Jag började 8 och slutade halv 6 så därför har jag inte kunnat uppdatera förrän nu. Men usch vilket äckligt väder vi har...

RSS 2.0