gladiator


Nu när det har blivit varmt så har mina gamla gladiatorsandaler från H&M hittat ut från garderoben.

ett alternativ


Tunika  H&M (gammal ), Väst Gina, Skor Minimarket

dagens


blått?


Matthew Williamson

lördagen


Skor Monki, Blus Weekday, Kedjehalsband och lila byxor H&M

ett alternativ


MW bältet kan man ha i midjan och på höften

dagens..ungefär


Kavaj mormors, T-shirt  Weekday Halsduk & Skor H&M

Matthew Williamson catch


där satt jag från klockan 06.00...så först i kön alltså

halsbandet fick jag.

Väskan är underbar!



Skärpen såklart!

H&M = galet

Från att ha köat från klockan 6 imorse så har jag fått de sakerna jag ville från Matthew Williamson kollektionen för H&M! wippie! Så fort mamma kommer hem med kameran så ska ni få se vad det blev.

it's all about the details


myrra, H&M och Ur&Penn

blandat


Förlåt för den verkligen skitdåliga uppdateringen på senare tid, jag ska bättra mig jag lovar!
Men nu till annat, Imorgon är det Matthew Williamson för H&M som gäller! (fölåt om vissa tkr att jag tjatar om det också)Och till min hjälp imorgon har jag Stella! tack tack,(www.swes.blogg.se) Det kanske låter helt sjukt men jag har fjärilar i magen! Jag hoppas bara att jag får det jag vill ha... men nu över till annat igen, jag har verkligen börjat fundera på det här med kort hår igen. jag kollar på gamla bilder och just nu känner jag mig så jävla trött på mitt äckliga,blaskiga, mellanlånga, stripiga hår. Så vad ska jag göra!? Blond ska jag bli iaf, det är säkert, men ska jag fortsätta spara till långt hår? eller ska jag klippa av det?

2 dagar kvar!


Två dagar kvar tills Matthew Williamsons kollektion för H&M släpps! Om jag får tag i det jag vill så är det båda skärpen, halsbandet och väskan eftesom att det inte är så mycket annat som kommer till butiken här i Uppsala. Så om du vill kunna välja på hela kollektionen får du gott åka till Stockholm. Förresten, är det någon som vill köa med mig?  
www.hm.com

Landskrona 09


Landskrona

vid havet vill jag vara

GFF

Elli och Jojo

Mot Landskrona


Inatt, alltså fredag morgon har vi (gusk & GFF) samling 03.45 vid scandic hotel för att bege oss till Landskrona på träningsläger fram till på söndag, det ska bli jätte roligt och jag är jätte taggad! Så ikväll ska Anna sova hos mig och bloggen kommer nog inte bli uppdaterad förrän på söndag eller måndag =/ Ha det bra!

gothia-08


Till sommaren blir jag blond igen

<3


Vilken dag alltså! Går upp klockan 8, träffar Amanda 08.50 och tar en promenad i 2 timmar. Efter det cyklar vi till IKEA och käkar köttbullar. Påvägen hem stannar vi på Gränby och köper dricka, hahah! Nu ska jag plugga och klockan 21.00 är det fotbollsträning som gäller. Det var min sista dag på lovet det!

avslutningsklänning?


Kanske skulle den här fina klänningen passa till skolavslutningen i sommar?

påsklov = slut


blev lite äggmålning i helgen.

recent activity






Var i Sthlm igår med mamma, pappa, bror och våran kusin Daniel. Hade inte tänkt att köpa något men det blev en randig t-shirt från H&M herr och ett hårband med vita fjädrar nu när det är påsk och allt, haha! också från H&M.
På mig hade jag mina dragkedje-jeans, converse, jacka(skinnimitation) och skjorta från H&M.
I eftermiddag bär det av mot Tierp och Therese! Glad Påsk!

draget




Jag var på den 4e semifinalen mellan Uppsala Basket och Solna nyss och Uppsala vann med 19 poäng! WIHO!
så nu hoppas jag att de vinner på fredag med. Men iallafall, jag hade mina nya dragkedjsbyxor på mig. De kommer ifrån Vila och kostar 300 kronor.

före och efter städning


Före

Efter

Före, KATASTROF!

Efter, vilken lättnad.


juste


Jag har ju påsklov nu så jag slipper gå upp tidigt imorgon! Vad ska du göra på lovet? Imorgon tänkte jag ta en REJÄL städning av rummet, om ni har tur så kanske ni får före- och efterbilder. Som mamma sa:"om man letar under din säng så kan man nog hitta djur" då kanske ni kan få en blick om hur förjävligt det ser ut här. Sen ska jag ta en prom till stationen och hämta cykeln som blev kvar där igår. Senare mot kvällen, klockan 21.00-22.30 närmare bestämt är det träning på lötens konstgräs.

maskerad i märsta


Jag som Cruella De Vil

Stella är Pocahontas

Esmeralda, Cruella, Pocahontas

Sagofigurer

Rödluvan

Askungen, Poca, Alice i underlandet



Tack alla för en trevlig kväll!


Dagens köp


Som alla vet så ska jag på maskerad ikväll och jag ska vara Cruella De Vil, och hon har ju långa pälsjackor och grejer, så jag var på Vaksala torg idag och hittade den här för 75 kr! Den blir perfekt för ikväll!

alla börjar leva


Amanda och jag i solen vid fyrisån

Lunch

Dagens
Allt H&M, förutom brillorna som är köpta på marknad.

magväskor hetast 09


Magväskor från Gina Tricot.

prick






Allt H&M

I just can't get enough


H&M 79:50


långklänning


Vad tycks? det är så jäkla svårt att få en bra bild på det hela, men detta får duga tills vidare, det vill säga om jag ska köpa den eller inte...


casual


Jag absolut älskar pojkvänsmodet, till hans skjorta leggings och klackar. Svårare blir det inte! 

hejdå blogg

Ni vet ju att jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden, och det beror på att jag har mycket i skolan, träning varje dag, match på helgerna, det är för mycket helt enkelt. Och därför ska jag lägga ner bloggen. Jag vet inte om jag kommer att starta upp en ny eller hur jag ska göra, men tack för att ni har läst iallafall. Jag lägger in inlägg tills om en vecka så ni hinner titta igenom bloggen lite om ni vill och sedan kommer den att vara helt raderad.

RSS 2.0