grandmas closet



 kedjehalsband H&M.
(obs mobilkamera) Hemma hos mormor var jag alltså för att ha närmare till jobbet och innan jag skulle ta mitt pick och pack och gå så tittade jag in i garderoben som finns i gästrummet (som jag alltid gör) och vad hittar jag inte då! en skitsnygg kavaj i hallonröd färg, så himla fräsch!


dagens


Efter att ha sprungit runt på H&M hela dagarna känns det inte så skönt i fötterna kan jag säga, så jag köpte mig ett par sköna uggs, också från barnavdelningen på H&M faktiskt! tummen upp!

ny uppdatering


det känns som att jag inte har suttit vid en dator på en vecka men jag har bara varit borta en dag, usch tiden går så fort nu för tiden. Jaja, jag har köpte en ny mössa från barn avdelningen på H&M iaf.

guns 'n roses


den här bilden är tagen på 80 talet det ser väl alla,  men se vad många olika trender (som är heta just nu) som finns på bilden; djurmönstrat, jeansvästen, skinnbyxorna och så vidare och vidare. helt otroligt att allt kommer tillbaka. Nu måste jag slagga efter en tuff dag på praktiken och stenhård fotbollsträning. natti

H&M praktik


Praktik på H&M-butiken i Sala i två veckor framåt med start imorgon. Klockan står på 06.30 och jag är laddad som tusan!
Det kommer att bli roliga men tuffa veckor, tror jag. Nu måste jag sova.

guys




Måste jag skriva någonting? jag tror att bilderna talar för sig själva.

so nice


kavajerna, byxorna, håret. kan det bli mer rätt. Balmain


Queen




Snyggast outfit i kvällens melodifestivalen var med stora marginaler Velvet. Okej, EMD var också snygga, pingvindräkter och hatt funkar alltid, de hade varit snygga utan kläder också.. jaja, Velvets överdel var guld. En vit bolero med puffärmar och linne med krås och detaljer, MKT snyggt. Och det håller vi alla med om! Jag gillade den svarta rosett-grejen hon hade i midjan..dags att ta fram den där gamla symaskinen igen.


fre-lör


home-made-jeans


Jag har gjort ett par nya jeans av mina gamla Nudie. De är lite slarvigt gjorda men det kan inte hjälpas, jag tycker att det funkar. Jag klippte bara lappar från ett par gamla jeans i en ljusare nyans och sick-sackade på kanterna så att de inte blev ojämna och använde mig av textillim och klistrade på. Skitenkelt! Om du inte kan eller kanske inte tar dig tid till att göra något sånt här så finns det lappjeans på BikBok.


090220


Herregud vad jag lägger upp gamla bilder just nu, men jag har ingen bättre. Den här är iaf från i höstas, så det får duga!
idag händer det ingenting! Jag och Amanda har varit och frågat om sommarjobb men vi skulle komma tillbaka nästa vecka. Nu har jag absolut ingenting att göra, jag orkar inte göra någonting så ja får väl skylla mig själv. Jag får väl sitta här och titta på Våra Bästa År då.. Fast ikväll blir det utgång, wiee! Och det ska bli kul. Imorgon blir det lite fotboll och på söndag ska vi ha kalas för mamma som fyller 35 år! GRATTIS MAMIE! Sen börjar praktiken. wish me luck. bye

old pictures!






Sitter vid gamla datorn och tittar på gamla bilder på mig och Amanda. Haha! fyfan vad det är kul! Jag vet inte riktigt när de är tagna, men typ 7an 8an.. web-cam you know..haha





inspiration


gubbe!

 
Gråa gubb-byxor från monki, 50 kr på rean!

fika


Onsdag idag. Spenderades på café Storken med dessa två filurer, Matilda och Lovisa och det var mycket mysigt.
snart är det fotbollsträning, ska käka lite först. byee

hot or not?


Strumpbyxorna fick jag hem i måndags av Vagabond, som tack för att jag hade röstat på en sko på deras hemsida för ett tag sen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker... hot or not?

Jag i Sofis mode!




längst till vänster

För några veckor sedan skrev jag ett mejl till SofisMode där jag frågade om det fanns några budget varianter på MK Olsens Balenciaga skor. Och så bifogade jag en bild på Mary Kate, alltså den bilden som är i tidningen! Cooolt
såhär skrev jag för er som kanske inte ser ordentligt på bilden:
"Hej Sofis mode! Jag undrar om det finns några budgetvarianter på Balenciaga-skorna som Mary-Kate Olsen har? Evelina Söderberg"
Svar:
"Skorna kommer från Balenciagas höstkollektion 2006. På Victoria Secrets hemsida kunde man hitta ett par kopior som tyvärr också har sålt slut. Mitt bästa tips är att leta på e-bay"
WOHOW! kanske inte är värsta grejen men ändå! det var ju den största bilden och rubriken... lite kul var det iaf. Den här tidningen kan man köpa med Aftonbladet fram till på Onsdag.

dagens


v.8


Den här veckan är det lov och guuud så skönt det är att slippa stressen i skolan. Inte nog med det så har vi praktik i två veckor efter lovet. Jag ska vara på H&M i Sala där min faster är butikschef. Och ja, jag ska pendla, men vi får se om jag sover över hos mormor och morfar någongång eftersom att de bor i Heby.
Idag ska jag iaf gå på stan med Amanda! pusss

snyggast klädd i melodifestivalen


En av killarna i H.E.A.T har den här snygga outfitten på sig och visst är den snygg. Kavajen är utsökt! Kanske inte så melodifestival-aktigt men snyggt!

17 år!


Det är många som fyller år nu, och inte minst min Amanda! 17 år! Va tiden går fort nyss tyckte jag att vi gick i 7an..
Love you baby! Grattis!

randigt är det nya svarta


Åhléns 69 kr

Jenny's birthday!


Lösögonfransar från H&M.

tacoo

Jénnys snygga leggings

Grattis!

haha!

present från mig, stella och emilia

Wassén



söta Julia


  


Tack för en trevlig kväll girls!

nya runda


Jäkligt snygga Chanel brillor, ja tack.

lindsey leggings


så fruktansvärt


Jag längtar så fruktansvärt mkt till våren och sommaren så det är inte klokt. Just nu känner man sig bara blek och allmänt ful och tråkig likt vädret. Jag vill kunna gå klädd i sommar kläder som på bilden som är tagen förra sommaren.
hejdå vinter.

charmer


"she's such a charmer oh no, she's always looking at me, she's always looking at me, she's such a charmer oh no"

smakprov


Ungefär såhär såg jag ut på middagen hemma hos Jny. Bilden är lånad av olivia och jag lägger upp den tills jag hittar min sladd..!

must have

 
En sak som jag skulle vilja ha är den här västen från Gina Tricot, Dock gör inte bilden västen till det snyggaste, men det är runda silvernitar på en svart väst helt enkelt! 299 kr.

my favorite


kedjor: mammas gamla
klocka: Ur&Penn
t-shirt: Weekday

vår


finns på skopunkten för 299 kr, helt okej om man inte vill köpa ett par dyra varianter, men då får man leva med att de inte håller lika länge


inte så roligt


Jag kan inte hitta sladden till min kamera! Så nya bilder får ni vänta på. Bilderna från Idre har jag inte ens kunnat lägga upp. Bilderna från Jennys fest har jag inte kunnat lägga upp osv... tack trött måndag

melodifestivalen granskning




Ja, då var det dags igen, melodifestivalen är tillbaka med både nya och "gamla" artister. Kvällens bästa var Alcazar, och tur var det att de gick vidare för resten var ju inte OK, Marie Serneholts låt var ju en riktig flopp, men hennes kläder däremot! de var snygga, inte minst hennes skor!

Sm 7/2-09


idag spelar vi SM kval hemma här i Uppsala efter det att vi blev disktriktsmästare. Det är tufft motstånd och våran sista match börjar klockan 5 så jag är hemma och vilar lite. Första matchen spelades mot dem som vann DM på Gotland. Visby var det och det var en tuff match och vi ledde hela matchen tills de fick ett skitmål och matchen slutade 1-1.
Andra matchen var mot Ryttene som vann i sitt disktrikt (västmanland tro jag) och det var en bra match där också, de var väldigt duktiga på att göra mål och de vann med 3-0. Dock hade vi bättre spel. Sista matchen är mot Boo och dem ska vi TA!!!

enligt mig

"Every occasion is a dress-up occasion"

Kalas hos Jny


19 minuter över 5 går upptåget mot Tierp och där väntar god mat och trevliga människor!
Jenny har fyllt 17 år och det måste firas, dock ´blir det inte så länge som jag hade velat eftersom att jag ska upp vid 07.00 imorgon bitti för att spela SM KVAL! tagga nu tjejer! Grattis Jenny!

4e februari


Bp1a har idag varit i Gottsunda på teater! kul kul. Teatern var inte så värst bra men ni på Rosendahl var duktiga!....
iallafall, Vi kom till Gottsunda centrum (wow!) hehe, ehh. Och vi väntade på att vi skulle bli insläppta på teatern när vi fick syn på tuggummiautomaterna! Hela klassen gick lös på att köpa tuggummin och olika leksaker i plastbollar. Det var som att det var självaste julafton! tuggummina var stenhårda och tappade smaken bara man titta på dem. HAHA! OK, så kul var det inte men vi var på teater iallafall.


RSS 2.0