22.55


Nu ska jag se på avsnitten som jag inte hunnit med av Stylisterna. Imorgon blir det träning och plugg för jag har nämligen inga lektioner. Vårschemat blev väldigt lugnt. Så om någon annan har ett lugnt schema så är det bara att kika förbi! Godnatt

fashionsquad


-Carolina Engman

Fantastiska bilder och underbar stil. Céline väskan är att dö för.

simplicity


Enkelt är snyggast.

jeans, skärp och pälsjacka (imitation) från H&M, skjorta gammal, ringar Kina

monday


Det är så jäkla snyggt med backslick och röda läppar. Päls och skinn gör det hela aningen lyxig samtidigt som outfiten är väldigt street. hett, hett!

I heard you say


Andra kavajen uppsydd i Kina fick åka på igårkväll. Love it!

it's where you came from


Nu har jag packat väskan och ska springa till bussen. Sen tar jag upptåget till Millan och imorgon kommer vi tillbaka till Uppsala igen! Byeee 

on the street


En bild jag tog när vi satt i taxin i Shanghai. Coola skor till vänster.

hurts like bullets


Här är en av kavajerna jag sydde upp i Kina. Väldigt mycket Chanel över den. Svart och vitt precis som jag gillar det!

10.24


-ett av Karl Lagerfelds foton

Nu ska jag göra mig iordning och ta en sväng ner på stan!


shorts


Snyggt från acne. Men imorgon ska jag ner på stan och leta kostymbyxor!

you feel like paradise


Ja om vädret kunde tillåta bara ben...Väldigt kul att komma hem till -20 grader.
Mamma har öppnat sina presenter och vi har ätit god mat. Amanda och jag ska slänga oss i soffan snart och slappa. Rebecca&Fiona kommer till BJ ikväll men det blir inget! Alla andra som ska dit får ha så kul!

congratulation


GRATTIS idag till min underbaraste, finaste, snällaste mamma som fyller hela 37år! <3


french


Har aldrig sett mina naglar såhär fina. Helt klart värt ca 100kr!

home sweet home


Den enda klänningen från chanelutställningen som jag hann fota innan jag blev tillsagd av en vakt.

NUU är jag äntligen hemma igen! Planet var försenat 3h pga av dimman som låg tjock som, jag vet inte vad! Sov inte en blund heller de 11 timmar jag var i luften. Det gör alltså att jag har varit vaken nu i...25h! Godnatt

bye bye


På min sista dag i Shanghai hann jag med både det ena och det andra. Började med en promenad till stan där jag handlade smink bla. Mötte sedan upp Sanna och vi tog en taxi till tygmarknaden där vi hämtade mina kavajer (gööör fina!). Köpte även ett stycke katt! (fuskpäls). Sen tog vi taxi till huaihai där jag handlade på Sephora. Åkte tillbaka hem och jag gick iväg till frisören (blev jättebra!). Sen fick jag mina ögonbryn vaxade och en fransk manikyr på det! Köpte sushi på vägen och nu ska jag packa...

daylight


Förresten så hade vi såhär fint väder idag!

sunday


Såg ett par snygga klackar igår på stan när vi köpte sushi. Såg även ett par Alexander Wang boots..

two days left


Det börjar närma sig hemfärd...På tisdag kl.07.00 blir jag hämtad och kl.10.15 lyfter planet. Jag vill inte åka hem! Imorgon ska jag göra manikyr samt klippa mig! Ska bli spännande...Sanna klipper sig där och det verkar bra. 40kr kommer den klippningen att gå på. Helt okej.

hunt me down


Hörde att det var kallt där hemma...

silver lining


AAAAH, nyss sprang/gick/drog jag mig upp för alla trapporna upp hit till 39e våningen. Ganska nöjd över mig själv, men mindre nöjd över att jag var helt slut efter 11 våningar...Sitter här och eftersvettas och har det bra!
För någon dag sen köpte jag det här armbandet. Äkta silver, 75kr.

like a fool I fell in love with you


Från Karl Lagerfeld utställningen.

coco


De här fina knapparna hittade jag på accessoarmarknaden för 1kr/st. Hur fina som helst, och på tal om chanel så ska vi strax iväg på coco chanels utställning.

you´re a firework


Ikväll var vi på restaurang med Pelle och Claes. Vi satt runt ett stekbord så vi hade vår egen kock. Han gjorde maten som vi ville ha den och vi fick även in sushi som var jäääättegod! När vi kom hem möttes vi av fyverkerier och det var första gången som man har fått se ner på den...Idag är det nämligen 15 dagar efter nyår och det firas tydligen också.

you make my heart go bom bom


Köpte en fin rosett i bling bling här om dagen. Det är bara att ta en säkerhetsnål och sätta fast på vad som helst! 15kr kostade den.

photography


black and white


En liten sak man tex kan ha pengar i. 45kr. Kommer passa sååå bra till min kavaj.

jag kom på en sak

Jag ska nog sluta och säga vad jag göra här hela tiden för då kommer jag inte ha något att berätta när jag kommer hem! (smart) Så jag drar ner lite på infon så får ni bilder ist. Det låter väl som en bra ide? Ja.

Karl Lagerfeld


Nu har jag precis ätit frukost och jag funderar på om jag ska till gymmet eller inte. Ska gå ner på stan medans sanna är i skolan och då kanske det blir ett besök till marknaden...Kanske liiite roligare än gymmet. Vid 12 blir det lunch och vi ska äta dumplings (liten boll med grejer i...?). Efter det ska vi och några kompisar till sanna ta tunnelbanan till Karl Lagerfelds utställning. KUL!

16.44


-utanför den stora LV väskan som snart öppnar som butik

Idag fick jag äntligen besöka tygmarknaden! Det var såklart fullt med tyger och PÄLS. Herregud, jag dog nästan. På måndag ska jag hämta de två plaggen som de ska sy upp till mig. Vad det är får ni se när jag kommer hem igen. Efter det tog vi en timmes kinesisk massage, uuuuunderbart.

loads of



Tygmarknaden var stängd även idag! (imorgon öppnar den...) Men istället åkte vi till "accessoarmarknaden" och där finns allt man behöver om man ska sy eller pyssla. Ett fantastiskt ställe faktiskt.

Jin Mao Tower


Igår var vi alltså på middag på en jättefins italiensk restaurang. Maten var superb och priserna också, hehe. Allt är billigt här i Kina förutom de specialdesignade porchebilarna..Efter maten åkte Patrick hem med Elias och Elina så att jag, sanna, conny och johnny kunde åka iväg och ta en drink. Vi satt på 87e våningen i Jin Mao Tower. Hur fint som helst.

saturday

Vi har precis ätit frukost och jag ska ta mig ner till gymmet som finns här och köra lite på crosstrainern. Igår var vi ute på stan hela dagen och kollade runt. Dock köpte jag ingenting och tygmarknaden var stängd ännu pga av nyåret som varit. Men på måndag ska vi dit och ikväll ska vi äta middag med några andra svenskar som bor här!

finally


Nu är klockan snart 9 på kvällen här i Shanghai och jag möttes av 3 plusgrader och regn, så jag hoppas att det vänder snart! Flygresan gick hur bra som helst, bara att jag inte sov en blund. Utan min 2 timmars powernap i eftermiddags har jag nu varit vaken i 30h... Så jag ska hoppa i säng och imorgon blir det förhoppningsvis ett besök till tygmarknaden!

hello shanghai


Nu har jag gjort mig klar och ska snart åka iväg till Arlanda! Jag flyger till Helsingfors där jag sedan byter plan och åker direkt till Shanghai där jag ska vara i två veckor! WAAA så spännande! (För er som undrar så är jag inte helt själv, utan jag har bekanta där borta). Uppdatering får ni när jag kommit fram, det kan jag lova! Byeee

you will learn to begin and trust the voice within


-Wheredidugetthat

Riktigt snygg väska det där. Kommer säkert att hitta liknande borta på andra sidan jordklotet. Nu ska jag se "Dom kallar oss artister" på svtplay! Godnatt

14.40


-Columbine Smille

Håller på att packa för fullt just nu men det kommer gå snabbt eftersom att jag inte ska ha med så mycket. Måste bara klura ut vilka kläder som passar med vilka och försöka få ihop så många olika outfits med så lite kläder som möjligt. Vad ska man ha på sig på planet? det är frågan. Vad är bekvämt i 14h? Min nya hatt ska jag ha iallafall.


hunter


Om en timme ska jag bege mig ner på stan för att luncha med Sofia och Martin, mys. Men vad hände med vädret nu när jag trodde att det skulle bli vår? Det snöade ju igår..Men när snön börjar smälta så skulle det passa perfekt med ett par hunter stövlar, svarta sådana. Nice. HEJ

I have so much I can not handle


-Elin Kling, dösnygga byxor från Acne med perfekta skor från Celine.

Godnatt

I don't hear a word you say


Snart ska jag slänga i lite färg i håret (utväxten). Sen ska jag se på filmen Sebbe som verkar hur bra (men hemsk) som helst. Kanske hinner med lite packning också. See ya!

I'm wierd 'cause I hate goodbyes


När som helst kommer det gubbar hit och ska göra fuktmätningar och allt vad det heter. Så jag ska ta mig en promenad till Amanda och hänga där. Ikväll ska jag handla nödvändigheter inför min resa. HEJ

loca


-Elin Kling

Fan va kul! Elin Kling lyckades få en bild på mamman min när hon öppnar dörrarna för Elin Kling <3 H&M i torsdags. Blev succé tydligen..

if you give up new york, I'll give you tennessee


-lustforlife

förlåt, förlåt, förlåt. Man känner sig lite som en dålig människa när man inte uppdaterar. Ännu värre när man inte har en vettig ursäkt..Men igår åkte jag till Stina i Gävle och nu har jag legat och sovit i soffan i några timmar. Imorgon ska jag ta upp resväskan och börja packa lite fint för på onsdag åker jag!!! Byeee

we used to be the luminary ones


- Rebecca & Fiona, snygga tjejer

together we always pull through


Idag har det varit en mysig dag. Började med att jag spanade in Elin Klings kollektion, fanns massor med långklänningar och skinnjackor kvar. Även de två andra klänningarna. Jag vet inte vilka accessoarer de fick men allt var slut. Sen åt jag lunch med Sofia och Samuel. Sen träffade jag Millan och Johanna som skulle pierca sig i tragus. Träffade Therése och vi gick lite på stan. Åkte hem och hämtade ut mitt pass (visum) YÄY! Åkte bussen tillbaka till stan för att fika med Emilia och Sofia på Linné. Helt klart godkänd dag. Hade skinnjackan på mig också. Godnatt

23.21


Väldigt olikt mig att inte kommentera något om H&Ms samarbete med Elin Kling, som faktiskt släpps imorgon. Men jag kände att det var inte riktigt någonting som tilltalade mig. Mycket märkligt. Isåfall skulle det vara den vita clutchen om något. Jag ska iallafall ner till stan imorgon och kolla läget. Elin Kling kommer att befinna sig på hamngatan imorgon när allt släpps, fick jag precis reda på nu efter att mamma kommit hem från jobbet. De hade haft nån slags försläpp i butiken för medlemmar och Elin hade varit där nu också. Kul! Godnatt

take one


Jag såg nyss på dokumentären om Swedish house mafia. Hade gåshud över hela kroppen när scenerna från deras spelningar visades. Den hade varit sjukt mycket bättre om man fick se mer av just det, spelningarna. Annars, good! Och jag är fortfarande kär i hattar jaa. Den här bilden är från Angelica Blicks blogg (igen). Nu ska jag iväg och träna!

as many feet walk through the door, I'm all alone


Nu har jag lagt mig bekvämt i sängen och tänkte se senaste avsnittet av Stylisterna och sedan en bra film. Kroppen min känns sådär skönt trött som man är efter man har tränat. Otrolig känsla faktiskt. Godnatt

you'll have to cry me out


-Angelica Blick

Dags att köpa en svart polotröja och silverhalsband. Men nu, aerobics!

RSS 2.0