human touch


looooove the shoes

get used to it


Bild återigen wheredidugetthat men hon har så grym stil så ni får vänja er att se henne här. Denna outfit är inte en av mina favoriter utan jag tänkte mest på skorna som kommer ifrån Jimmy Choo for H&M och mamma har ett par som inte är använda än eftersom att det är svårt att matcha. Så kanske är det en liknande outfit man ska matcha till dem med?

he lives in you


Efter melodifestivalen ville jag och Amanda inte plocka disk längre så vi gick och hyrde film istället. Lejonkungen 1 och 2 fick det bli, haha, klassiker! Nu har jag kommit hem och mamma och pappa har beställt pizza, goott.

high roller


Festen är igång! Jag och Amanda har hällt upp drinkar och skurit lax snittar och försöker hålla reda i köket! Jag har på mig min nya blus som jag köpte idag på BikBok för 299 kr! Älskar axelvaddarna! Ringen är från H&M. Strax börjar melodifestvalen! HEJ

here comes the winter wind


Kom alldeles nyss hem efter en dag i Sthlm. Jag köpte en klänning och en blus som ni får se senare. Jag är inne på H&Ms hemsida just nu där man kan sätta ihop outfits hur man vill, lite kul sådär. Nu ska jag fixa mig för snart kommer alla gäster hit som ska fira mammas födelsedaaaag!

mighty wings


Sitter just nu och ser på semifinalen mellan Finland och USA i hockey. 6-0 efter 7 minuter till USA. Samma siffror nu i andra perioden.. Stackars Finland. Imorgon tar jag en tur till Sthlm i hopp om att hitta en cool collage t-shirt!

lanvin ss2010

                                                        
Jag fick min "trendbibel", som den kallas, i samband med ELLE tidningen som jag prenumererar på och så hittade jag den här bilden från Lanvin och jag bara dör när jag ser den. Klänningen, håret, allt! älskar de beiga skorna. Jag vill haaaa!

onemoretime


En till bild från wheredidugetthat. Sjuk snyggt!

It's hard to say that I rather stay awake when I'm asleep


  
Amanda sitter med hårfärgen i och jag tittar på tyget som jag ska sy en klänning av. Det är exakt samma mönster i den som det är i spetsklänningen från Monki så jag hoppas verkligen att det blir bra!

I have all the reasons to live


Godmorgon, nu ska jag möta Amanda och vi ska en  sväng ner på stan och köpa hårfärg, jag ska köpa tyg och en klänning till mamma som hon ville ha till hennes fest imorgon. Måste dra! HEJ

wheredidugetthat?


Nu har jag hittat jättemånga inspirationsbilder från wheredidugetthat bloggen. Här är en som jag bara ääälskar. Jag kanske åker till sthlm imorgon för att se om jag kan hitta ngn liknande collage-tröja. Jag tycker också att dessa "pås-väskor" är coola. Jag vet att det finns liknande på Monki, får väl se vad det blir.

och här är en typ av sådan vit spetsklänning som jag skulle vilja ha. Se hur hon stylat dem med träklackar och vita flick-strumpor till, gaaah så snyggt!

I know I'm playing with fire but I don't mind


Det går inte att lägga upp bilder på blogg.se för tillfället, iaf inte för mig.. Så ni får en gammal bild som är tagen i somras/höstas. OS guld för skidherrarna också, fasiken så skönt! Dock åkte hockeylandslaget ut imorse mot Slovakien.. herrarna alltså, inte lika roligt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag kanske ska följa med mina päron till IKEA, skulle behöva lite inspiration till mitt så icke-inspirerande rum. Jag skulle också vilja åka till ohlssons tyger och köpa ett vitt spetstyg som jag tänkte mormor skulle få sy en klänning av. Sen ska jag till Amanda! Seee yaaa

are you wearing heels!?


De här skorna har jag lagt upp tidigare och då var jag osäker om de var från H&M eller inte men nu vet jag att de är därifrån! vill ha!

I'm gonna take you to a place I've never been before oh yeah


Jag har precis kommit hem efter en liten promenad i solen, ingen powerwalk utan bara gått i det fina vädret. Jag blir så glad av solen och om det ska vara vinter så kan det vara såhär. Jag ska äta lite lunch nu, tacos som blev över från igår. Sen ska jag hem till Amanda! byeee

steppin' to the bad side


pic; the cobra shop

The cobra shop bloggen har alltid lika coola bilder. Det är en vintage affär och de fotograferar kläderna som finns där och jag gillar att det verkligen är vintage alltihop! Very nice.

I wanna thank you for let me be myself


Jag köpte ju också ett par byxor från Monki samtidigt som västen. Kostade också 75 spänn. De kommer passa perfekt i sommar då materialet är tunt och fladdrigt. Nu är de ganska elektriska och fastnar på benen.

halsbandet med stort H

                                                           
Det här halsbandet såg jag på Emma Elwins blogg för ett tag sen och det är så snyggt så att jag döör. Det kommer ifrån H&M of course och kostar 249kr!

happy birthday


Idag firar min mamma 36 år på denna jord så när hon kommer hem ikväll så ska jag ha städat lägenheten och så ska jag och min bror laga tacos lagom tills pappa hämtat hem henne från stationen. GRATTIS MAMMA!!! <3 

dream on, dream on


Det är riktigt skönt med lov måste jag säga! Sitter och lyssnar på top 10 Aerosmith på VH1 och har precis sett klart filmen Min stora kärlek. Jag vet inte vad jag ska hitta på, jag är sugen på att åka skridskor... vi får se vad det blir. HEJ

sprid glädje och du får dubbelt upp


Här kommer ett till sommartips, klackar från H&M, dock vet jag inte om jag skulle vilja ha dem men kanske är de snyggare live? Vi får väl se.

you give love a bad name


Det gick bra att lämna tillbaka skorna och det var riktigt skönt att komma ut i det fina vädret, men usch så kallt det var! När jag kom hem så diskade jag lite och damsög (megastora) soffan och jag har iiiingenting att göra nu så jag tänkte att jag skulle visa er min nya väst! Jag köpte den på Monki i veckan för typ 75 spänn, helt OK sådär. Till den har jag pappas skjorta och mammas halsband som båda är från H&M.

en bikini jag vill ha från H&M

                                                                           


save your prayers


Det är fint väder idag igen så jag tänkte åka ner en sväng på stan alldeles strax. Jag ska nämligen lämna tillbaka dessa skor från Sonia Rykiel. De är hur snygga som helst men jag vet redan nu att jag inte kommer använda dem. Jag skulle bara vilja ställa dem på hyllan som prynad och det går ju inte! Tröjan ska jag behålla men den får ni se en annan dag. Nu ska jag kila!

Cause the power you're supplyin', it's electrifyin!



Här är några av bilderna som vi tog idag, det var riktigt kallt så vi tog bara 147 stycken (annars brukar vi ta ca 300) sen åkte vi hem till Amanda där vi åt pytt och såg på Grease, typ världens bästa film! Om en kvart börjar project runway som jag måste se och nästa vecka är det loooov! skööönt! HEJ

last night


Igår friade vi en klasskompis som fyllt 18 i veckan. Vi dansade och hade roligt så det var bara bra. Nu ser jag på reprisen från herrarnas dubbeljakt som det blev både guld och brons för Sverige, WIHO!! och fint väder har vi ute idag, dock -11, så jag och Amanda ska ut på en liten fotoresa,.Resultat kommer senare idag.

klänning från Gina, halsband och ring H&M

pour


Såklart att jag var tvungen att åka ner till H&M för att gå på Sonia Rykiel! Dock stod jag inte i kö från tidig morgon utan jag kom dit 10.05 och då var det ingen kö utanför utan alla hade redan kutat ner. Jag fick med mig lite grejer men vi ska se om jag behåller det eller inte. En av dessa outfits blev det iaf.. Ni får väl se när jag har laddat kameran! nu, KÄK!

land of confusion


ååå va gott det var med sushi! Amanda gillade det också fast det var första gången hon åt det. Det blev ingen dagens idag för jag hann inte ta kort imorse men jag hade på mig en svart klänning från H&M med axelbroscherna från Monki, ni får väl se en annan gång. Nu sitter jag och Amanda och myser i soffan och ser på OS. Vi ska snart till ICA och köpa något gott. Imorgon är det Sonia Rykiel del 2 för H&M som ni vet men jag tror inte jag ska köpa ngt som jag skrev tidigare, men vi får väl se, allt brukar vara så snyggt live. Dock ville min söta lilla kusin åka skridskor. Men vi får se imorgon! vi hörs då

för jag längtar inte till sommaren


Nu får ni stå ut med att jag lägger inte lite sommarbilder, men jag vet att det inte bara är jag som längtar efter sommaren. Så då  passar det väl bra med liiiite sommar feeling iaf.

I can open your eyes, take you wonder by wonder


Har precis käkat amazing thai. Kycklingspett med jordnötssås och ris, underbart gott! Nu sitter jag och ser på OS, damernas 15km skytt. Det går inge vidare för våra svenska tjejer.. Men det jag skulle skriva om igentligen var den här snygga ringen från H&M. 39.50 kr! Finns i silver också men jag har inte sett den för den var slut när jag kom.


dagens


Förlåt, förlåt för DÅLIG uppdatering men jag såg på OS efter jag kom hem från jobbet. Synd att Anja ramlade i sista hoppet..Jag ska försöka bättra mig. Nu ska jag snart kila! byeee

kjol från Monki, jeansskjorta och guldring från H&M, klocka från Turkiet

dagens


Wihooo!! ett till OS guld för Sverige! Björn Ferry denna gången, YES! Jag såg inte loppet men det kommer säkert gå i repris så det måste jag se. Men nu ska jag käka frulle, såg att det snöade också, usch.

tröja från Monki, byxor från Vila, halsband och ringar från H&M.

öppna hjärtat känn dig fri


Idag har det varit en bra dag på jobbet, det går lite segt när det inte är så mycket folk. Februari, den lugnaste månaden på året. Men det är kul ändå! Jag längtar bara så fruktansvärt mycket efter sommaren! Jag vill vara precis där jag är på den här bilden. Ute i blommorna i sommarkläder, aaah! så trött på vintern nu. Någon som har en biljett över till thailand eller så.. säg bara till. Nu ska jag duscha sen ska jag läsa! Godnatt

dagens


Jag hinner inte, eller jag orkar rättare sagt inte uppdatera när jag jobbar hela dagen, helt slut! Men jag har fortfarande lika roligt på Monki! Igår firade de 3 år så vi åt lite tårta. Idag är det fettisdagen, mums. Då blir det säkert lite semlor ikväll då! Idag börjar jag 12 så nu sitter jag och lyssnar på Elvis Ghetto. Idag tog jag återigen på mig sköna kläder, en klänning från H&M som jag inte använt sen förra året. Skalbaggsringen är också från H&M. Leggings från Vila.

dagens


Det blev en asymmetrisk enkel look idag. Skön måndag sådär. Nu ska jag käka!

klänning och strumpbyxor från H&M, skor Nilson.

there's no halo round my head no





Amanda fyller ju år imorgon men hon fick sina presenter igår på släktmiddagen. Jag gjorde iordning en bok med våra senaste år tillsammans, jag skulle nästan vilja behålla den själv! Sen köpte jag ett halsband med örhängen från Antikt gammalt&nytt, Sååå fint! Men nu ska jag "highlighta" håret. CYA

manboy

              
Sitter just nu hemma hos Amanda och ser på melodifestivalen i repris. Vi tittar mest för att få se denna snygging, Eric Saade! Han både sjunger och dansar, helt sjukt bra! Han är nästan snäppet snyggare än Måns Zelmerlöw faktiskt... Nog om det. HEJ

can you paint with all the colors of the wind


Jag såg på OS invigningen imorse, och jäklar va bra den var! speciellt när en tjej/kille? sjöng hallelujha, vilken röst. Både jag och pappa tjöt. Sen var det med rodel föraren som dog igår innan invigningen, usch säger jag bara.
Men nu ska jag bara slå in paketen och cykla till Amanda som ska firas på sin 18 årsdag! (hon fyller på måndag) men hennes släkt kommer dit så det bli käk och melodifestivalen! Igår köpte jag en plånbok från Monki som är i en lila-blå aktig färg. Matchar nagellacket! Men nu ska jag fixa! HEJ

tröja med puffärm H&M, klänning som jag har under är också från H&M och smycken likaså

I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreamin'


(bild från auktionen i höstas)

ÅÅ vad skönt med helg! Det har varit en mycket rolig vecka trots att det känns som att mina ben inte längre existerar! Idag jobbade jag 10-19 och när jag kom hem så började jag direkt med en liten present till en viss person som jag slutade arbeta med för 10 minuter sen, ska fortsätta imorgon! Så man kan säga att jag har jobbat 14 timmar idag! För det blev ju ingen bio tyvärr... Nu ska jag nog se G som i gemenskap som börjar på 4:an alldeles strax!

dagens


Morsning, Jag är helt trött idag. kanske var det för att jag somnade efter 12 någongång. Men jag ska äta frukost nu så det kommer nog att ändras! Det är fredag idag för de som hade glömt, så då passar det bra med paljettjacka! Om det är någon som vet hur man får fokus på mig när det är självutlösare kan gärna skriva det i kommentarsfältet. För som ni ser så är den översta bilden helt suddig jämfört med den nedanför. Konstigt det där. Men somsagt! frukost NU!  (jag har namsdag idag!) Byyeee

paljettjacka från Monki, klänning och ring från H&M

you wanna be famous?


Jag passar på att lägga in en bild på mig från i höstas. Partykjol eller vad!? hur lätt som helst att göra, köpa lite tyg, sy lite huller om buller. Var det jag som sydde? deeet vet man aldrig.. Ska se klart Made in Sweden nu

“sunday evening been a f**king awful week but my friends have been great but now i have to some how pull myself together (sic).”


men gud, ni har säkert läst det redan men Alexander Mqueen är död! Han tog sitt liv i London idag. Anledningen (som jag har läst) var att hans mamma dog förra veckan och en närstående hade tagit sitt liv ganska nyligen. När vet jag inte. Helt sjukt. Han är en mycket välkänd designer för er som inte vet. usch usch!
Min rubrik är hans sista inlägg på twitter.

dagens


Godmorgon! Jag ska skriva klart det här inlägget sen ska jag cykla ner till stan. Jag slutar 5 idag och jag ska hämta ut lite grejer från en viss affär som ni kanske får se senare nästa vecka! Ska kila! HEJ

tröja Monki, tights med skinnlappar på knäna och ring H&M

white man came across the sea he brought us pain and misery


Här får ni en bild från i höstas när löven fortfarande satt på träden som ni ser. Jag är trött på snön nu, jag vill ha vår och sommar!! Men naturen får ha sin gång, iallafall! nu ska jag tvätta bort sminket och fortsätta läsa snabba cash. Godnatt!

dagens


Jag börjar om en timme så jag passar på att lägga upp en dagens. Det var ju så länge sen jag hade jeans på mig så jag tänkte att jag skulle göra det nu. Så jag drog fram ett par gamla som jag hade senast för lite mindre än ett år sedan. Men nu ska jag borsta tänderna!

skjorta och jeans Weekday, skor Nilson

love is what you want it to be


Ännu en bra dag på Monki! Februari är den lugnaste månaden men det kommer hyfsat mycket folk ändå. En rolig sak var att när jag gick på lunch så mötte jag Rolf Lassgård utanför Weekday! haha coolt. Just nu sitter jag och ser på vinterspelen med Gunde Svan och diverse kändisar, ska se klart. Byeee

tatoo your name across my heart


Godmorgon! Idag börjar jag klockan 11 men är redan klar för dagen. Fot- och benvärken har lagt sig som tur är, men jag lär ha lika ont när jag kommer hem ikväll. Just nu finns Sonia Rykiels andra kollektion ute på nätet, ska spana in den nu. Jag tror inte att jag kommer köpa ngt från den, isåfall den rosa baskern som finns.

Klänning mammas gamla från Monki (won hundred), bälte också mammas och ringar från H&M. Till ska jag ha mina skor från Nilson.

I see me through your eyes


Första dagen på praktiken avklarad! Det gick jättebra och jag fick plocka ihop outfits som hänger precis till vänster när man kommer in i butiken och sen fick jag styla lite andra hängare och bord. Jag fick gå med soporna vilket var hur läskigt som helst, ettikera kläder, städa i butiken och hjälpa kunder o.s.v. Skitkul! Men jag har jätteont i fötterna och benen eftersom man står hela dagen. Monki har fortfarande huuur mycket rea som helst så jag köpte dessa randiga shorts som man kan mysa i och de kommer bli perfekta till stranden i sommar. Jag köpte också en halsduk/krage (vet inte riktigt vad det är) som ni får se en annan dag. Summa på detta då, 30kr! helt sjukt billigt. Men nu ska jag kvällsfika lite. Hejdå

dagens


AA, första dagen på praktiken, jag är super laddad!! wish me luck

tröja och kjol från Monki, halsband från H&M och klocka från Silver&Sånt

the world has gone to bed


Amanda var nyss här och vi pratade om helgens bravader, väldigt trevligt för vi har inte setts på heeela veckan! och imorgon är det första dagen på praktiken!! Det ska bli så kul! och det ska bli skönt att slippa skolan i 5 veckor!

you're throwing stones to hide your hands


Det blev en skön baströja från Monki igår. Leggingsen kommer ifrån Vila. Nu ska jag iväg till IKEA. see yaa

the lovers need to clear the room


Godmorgon! Gårkvällen var riktigt lyckad och alla verkade ha det jättekul! Grattis och tack till Jenny 18år!!
Jag ska ta en sväng till Sthlm för att fixa en present, sen ska jag gå till Monki och se om jag kan köpa något jag kan ha på mig första dagen på praktiken! Sen måste jag passa på och tipsa om lösögonfransarna jag hade igår. De höll hela kvällen och de är i jättebra skick så jag kommer kunna använda dem igen. De kommer från Depend och det var nr 02 och kostade 60 kr. Jag brukar alltid använda H&Ms men jag tyckte att dessa var mycket bättre faktiskt. Glöm inte att ikväll är det melodifestivalen! byeeee

some girls won't dance to the beat of the track


Sådär då! Lösögonfransarna och partyoutfiten är på och jag är redo för kvällen! Jenny fyllde 18 år igår och vi ska fira henne idag, jag är jättetaggad! Wiho! 

Allt jag har på mig är från H&M förutom korshalsbandet som är från New Yorker

he ate my heart then he ate my brain


Nu när vi ändå är inne på det turkosa spåret, varför inte fortsätta?

ringar och nagellack från H&M och rundhalsduk från Gina

you know that I love you boy, hot like mexico rejoice


Här har ni ringarna då! 3 packen från H&M, de översta 79,50 och de andra 99 kr.

I hear a thing in her voice


Sådär! Äntligen hemma! Det är så skönt att ta en ordentlig dagens efter allt kamera kaos! På mig har jag:

klänning (gammal) från H&M, ormringar från H&M, silverarmband är från Marocko som mamma köpte för 20 år sedan, övriga armband är också mammas gamla. Nagellacket kommer också från H&M.

inspiration

                          
Dagens inspiration fick jag från Cameron Diaz när hon för något års sen hade på sig en cerice klänning med turkosa smycken på röda mattan. Ni får se när jag kommer hem.  

        

superhuman


Såhär glad är jag nu! När jag kom hem efter en löprunda i snöstormen står ett paket och väntar på mig! Det kunde inte vara något annat än objektivet! WIHO! Så nu kommer ni få bilder minsann! Jag har haft en riktigt bra vecka den här veckan, den bästa på huuur länge som helst! Jag fick praktik på Monki, den första mars ska jag börja blogga för Uppsala tidningen (det har jag glömt att skriva!!) wioho! och nu har objektivet kommit! ÅÅÅÅ Glaaaaaad!

belive it when I say to you, I hope the russians love their children too

 
Pic; hannamw

Jag tycker det är coolt med emil-keps. Jag blev lite sugen på att köpa en när jag stod i Weekdays lång långa kö under mellandagsrean men jag känner att det passar bättre på sommaren, nu ska man ju ha mössa!?

inspiration - hellångt

                                                
                      
                    

Hellångt funkar bra även på vintern som ni kan se. Den här klänningen kommer från Asos och kostar 300 kr.

the energy never dies


Oj, förlåt för att jag inte har uppdaterat, jag vet inte riktigt var jag gjorde igår. Jo jag städade, provade kläder inför praktiken på Monki och så var jag ute på en promenad! Idag hade jag bara en lektion. Matte C mellan 09.40 och 11.10. Åt god lunch i skolan och nu sitter jag hemma och lyssnar på black eyed peas. En rolig nyhet är att mitt objektiv kommer snart! Det skickade det igår så det lär komma den här veckan. Men det skulle det göra för 2 veckor sedan också så vi får se. HEJ

masterpiece

                                                           
Det verkar inte bli någon spanska, skönt! Så nu ska jag ta bussen hem och plugga geografi istället... Ville tipsa om något riktigt bra inna jag kilar iväg. Det är ögonskugga från Max Factor. I helgen köpte jag "stardust", den längst till vänster men den till höger rekommenderar jag starkt. Den håller hela dagen och kladdar inte, om man inte är bra på att applicera den. 110kr! finns på H&M! haha

love is a battlefield


Jag sitter i "whiteroom" i väntan på att spanskan ska börja. Jag har nog suttit här i mer än en timme. Stella är också här men hon sover i soffan. Tur att hon inte har spanska. Dagens lycka var att jag har fixat praktikplats, på Monki! Det ska bli super duper kul! Den andra lyckan var ett par ringar som jag köpte på H&M. Frågade om de var slut och de var dem. Men! Monica som hjälpte mig gick och såg efter om det möjligtvis skulle kunna finns några kvar. Till min lycka fanns 2 paket kvar (det var 3-pack ringar)! tack! Jag köpte ett pack och de bestod av en blomma, en skalbagge och en orm i silver. Så snygga!

RSS 2.0