update



Idag åkte vi båttur och vi åkte med en båt som hette Big Baba. Det var hur kul som helst! Vi dansade macarena, sjöng, blev bjudna på en "titanic show" och hade skumparty. Självklart solade och badade vi också. Mina kusiner har hittat till pingisbordet så där har vi också hängt. Imorgon ska vi upp tidigt (måste ta vara på solen) så nu ligger vi och ser på en tyskt dubbad Narnia. Godnatt

turkiet


Imorgon ska vi åka på båttur på havet. Ska bli riktigt skönt. 33 grader kommer det att vara, så vi klagar inte det minsta här nere. Har fått rätt så mycket färg, men låren har fått sig en lite rödare nyans. Förlåt om jag har tråkiga bilder nu men jag har bara lagt in dem från första dagen. Men nu ska jag se på film! Byeee

uppdatering från turkiet!


Vi kom till Arlanda vid halv 5 på morgonen och planet gick 6. När vi ska checka in väskorna så är det ett pass expiditen tittar konstigt på och lämnar över till en kollega. "Tyvärr, det här passet är ogiltigt", säger hon till min mamma (det var hennes pass) och mamma frågar såklart varför och då var det för att passet var sönder. Det betyder alltså att hon har inget pass och hon skulle inte kunna hinna med planet för "pass-affären" (vet inte vad det heter) öppnar klockan 6! Men mamma åker i raketfart till "pass-affären" (tur att pappa var kvar med bilen!) för att det fanns några poliser som kunde hjälpa henne med det. Vi var kvar på tax freen och började bli lite oroliga när klockan blev halv 6. Men då kom hon i sista sekunden och alla kom med planet! Mer uppdatering imorgon.

the old king is dead long live the king


Det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll. Ska packa klart det sista nu, gå och lägga mig och sedan kliva upp vid 3 och åka till Arlanda. Jag tar med mig datorn, så det blir förhoppningsvis uppdatering i veckan. Byeee Sweden!

lover flying to the moon and back


waaa, vilka snygga skor. Jag är ute efter ett par vita/beiga klackar men jag hittar inga med riktig wow faktor...Jag vet heller inte var dessa på bilden kommer ifrån.

midsommar



Vilken kanonkväll det blev! Bra väder också! Musik spelades i högtalarna och vi grillade och det var supermysigt. Dopp i poolen blev det också, dock inte för min del. Nu är jag hemma och ska börja städa och packa för inatt åker jag till Turkieeet! (fler bilder finner ni på facebook)

kommer ni ihåg spetstyget som jag hade köpt som mormor skulle sy en klänning av? Den är klar och jag hade på mig den igår, jättefin blev den! helbild en annan gång.

you are not alone


Vi får heller inte glömma att det är ett år sedan Michael Jackson lämnade jorden och för att hedra honom ska jag spränga högtalarna med lite beat it + moves.

glad midsommar!


GLAD MIDSOMMAR! Igårkväll åkte jag mamma och pappa till heby för att sedan åka till Östa som jag skrev innan. Men imorse så kände jag att jag hellre ville vara i Uppsala och ska därför åka ut till mysiga Lagga och vara med klasskompisarna istället! Nu är jag precis hemkommen från Fjällnora där jag var och badade en stund men nu ska jag göra mig iordning för ikväll!

you don't need to hold my hand

                             
Vilken kväll det blev! Behöver inte berätta så mycket mer, de flesta vet ju hur det går till! Jag kom precis in från gräsmattan, hettan tog kål på mig så nu sitter jag här. Var och hur jag ska fira midsommar har varit upp och ner men jag har nu bestämt mig för att det är mysigast att vara med familjen så vi ska åka till Östa som ligger bortom östervåla/tärnsjö. Jättefina stränder och fin natur! Så jag hoppas på fint väder imorgon med. Nu ska jag äta äppelpaj!

klänning från H&M och nya skorna från Nelly

it's a beautiful day


Idag var jag på banken och fixade ett nytt VISA kort (oooh), jag fick en egen liten dosa så att jag kan hålla koll på mina konton och så, vilka vuxenpoäng..! Nu ska jag se på fotboll och ikväll ska jag på sommarfest på BJ. Måla naglarna ska jag också göra. HEJ

nya solglasögon från H&M Herr (49,50!), klänning från H&M och sandaler från DinSko.

taste it


Förlåt för den dåliga uppdateringen men är det solväder så vet ni ju att jag inte sitter vid datorn... Jag, Amanda och Emilia låg ute på gräsmattan och solade sen såg jag och Emilia på P.S I love You, grinade lite, åkte vidare hem till hennes far som bjöd på käk och kladdkaka. Nu ska jag läsa och sova lite. BYE!!

emsedge.freshnet.se


Vilka underbara shorts! Ska nog leta reda på ett par liknande som jag kan klippa till kanten på sådär!

there's so many ways to love you


Brasilien-Elfenbenskusten 3-1. Domaren var verkligen inte (!) den bästa och Brasilien lekte med Svennis lag. Bra match, go Brazil! Godnatt

what we believe in is just what we are


Jag tycker det är coolt att ha en "flagga" på sig. Synd bara att Sveriges färger är...mindre fina, annars hade jag haft en Sverigekjol på mig nu.

light up


Nu ska jag på promenad med mor och far! Det haglade nyss? HEJ

klänning från H&M, träarmband gammalt, klocka och ring (födelsedagspresent) från Silver&Sånt

if only you could see the way you shine

 
Jag hittade en bild på facebook från igår när vi skulle hugga in på tacosen. Snart har jag suttit framför tvn och bröllopet i 12 timmar (med uppehåll). Det är så bra. Jag trodde inte att det skulle vara märkvärdigt men shit, ja det är kungligt! Just nu sjunger Darin på taket så jag ska väl fortsätta titta.

långklänning, skinnjacka och fjäderörhänge från H&M och armband från Jimmy Choo for H&M

she's got the look


Jag missade ju konserten igår som hölls för Victoria och Daniel men jag såg det på internet nyss och gud så bra den var! Speciellt Roxette och sista sången med barnkören och resten av artisterna som var med. Om ni inte fäller en tår när ni ser det så...jag vet inte vad! Victoria hade en jättefin klänning förresten. Byeee

sombrero


Jag har preciiiis kommit hem från en kul Mexiano fest som jag nämnde innan. Vi var utomhus eftersom  att vi hade en pinata som vi skulle slå ner (skitkul! hahah). Men nu efter 24 så började det regna så då fick vi packa ihop och dra (inte lika kul). Imorgon är det bröllop och jag tänkte faktiskt ta och se det på tv. Nu måste jag sova!!! Bra mobilbild på min sombrero (hatt) för övrigt.

welcome


Igår kom mina nya skor som jag beställde i tisdags(!) från Nelly.com. Jag funderade innan på att köpa ett par exakt likadana från Topshop för 999kr men så kostade dessa 349! Vilket väljer man då? Ikväll ska jag på en Mexicana fest! Ska bli kul! Ciao amigos

hey dude


Nu ligger jag och Amanda i soffan och lyssnar på eftersnacket om matchen mellan Sydkorea och Argentina. Innan det har vi varit ute och solat i b-parken, så skönt!

what you've got is hard to find


Godmorgon! Idag är solen framme och direkt så känner jag hur glad jag blir. I början av veckan var det iskallt och regningt, då var jag inte glad...Tänkte ni ville veta! HEJ

I hope some day you'll spot me in the crowd


Idag har jag och Amanda varit ute på vift. Fina bilder fick vi men än så länge får ni bara se mina nya skor som jag fick i födelsedagspresent.  

you don't even care to care



Jag hade mycket trevligt igår, det var mycket folk här hemma (släkten då) och Amanda såklart! Vi åt hemmagjorda hamburgare (shit mamma), så sjukt goda! Snart ska jag iväg på stan och fixa syn prövningen så jag kan börja övningsköra någongång!

klänning H&M, bälte Matthew Williamson for H&M

det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag!



WOW! Det känns verkligen bra! 18 år. Vuxen typ. Helt sjukt. Imorgon ska jag till banken och fixa lite grejer så jag kan hålla reda på min förmögenhet (hehe). Nu ska jag nog fixa håret och sen kommer släkten hit! BYEEE!

why don't you love me when I make me so damn easy to love


WAAA! Imorgon fyller jag 18 år! Helt sjukt hur fort det har gått. Nu sitter jag och tittar på Italien-Paraguay och är helt slut i benen. Jag och mamma har nämligen varit ute och sprungit. Byeee

it doesen't cost a thing to smile


Igår var jag en vända på stan och då hittade jag ett linne på Weekday (som har rea) och ett par vita shorts på H&M. Jag gillar inte riktigt tighta shorts så jag köpte ett par som har "boyfriend-fit". Jag har heller inte tyckt om vita shorts men när jag provade dem så var de riktigt snygga. När det slutar regna får ni en bild på hur de ser ut på.

tack tack tack




WOW! Vilken kväll igår! Jag fyller inte år förrän på tisdag men jag firade den igår med att bjuda över tjejerna och sedan vidare på grillfest på BJ. Efter maten satt vi och lyssnade på ett band och rätt som det var ställer sig alla upp och jag hör sångaren i bandet säga mitt namn och tar ton "jag må hon leva..", Herregud, jag var helt paff, och hur många var där igentligen? 100 pers typ, något jag aldrig kommer glömma! Sen dansade vi loss och bara njöt av kvällen. Tack mina underbara vänner för att ni gjorde min kväll till den bästa!

klänning från H&M, strassarmband från Jimmy Choo for H&M, klocka från Silver&Sånt, ormarmband från Antikt gammalt&nytt och ring från Indiska

old post


Nu har jag skrivit om det här inlägget 3 gånger för att internet är %"(¤()"!. Så jag skriver kort och gott. SKÖNT MED SOMMARLOV!

klänning från Garden Collection H&M, skor från Topshop och armband Chanel (som jag har varje skolavslutning)

dreaming

 
På tisdag fyller jag år, wiho! hoppas jag får vad jag önskar. Men kolla in tatueringarna på denna bild...

three from one


Tre stycken jumpsuits i olika färger och mönster från H&M. 99 kr/st. Bäst

jag gör min grej


Idag var jag ju på handledarkurs så att jag få börja övningsköra och grejer! Det var väldigt intressant måste jag säga. Jag är redo att köra igång nu alltså! På tal om bilden här, så jädrans skönt att få bada i en sjö för första gången, ni ser ju bara hur glad jag är. Jag var en fisk i mitt förra liv, jag vet det.

tell me is life just a playground


Igår hade jag på mig den här toppen som jag köpte när jag var i sthlm för några veckor sedan. Väldigt fint sådär. Nu ska jag fortsätta städa. Byeee

från fashion against aids H&M

long time no see


v.26 åker jag till Alanya, wiiie!

tonight I'm not the same girl

  
  
Det kanske är liiiite för varmt med skinnbyxor nu men fick jag de här skulle jag definitivt ha dem på mig. Sjukt snygga.

you know this heartache on the dancefloor


Jag kom precis hem från mina kusiner som jag var barnvakt åt igår. Jag lagade köttbullar och makaroner och så var vi ute på en springtur också, duktiga pojkar det där. Vid 12 nu ska jag in till stan och lämna in cykeln på reparering och tvättning så att den är fin till skolavslutningen. Sen ska jag träffa några classmates och troligtvis äta lunch vid ån. HEJ

love ain't no walk in the park


Här får ni en liten hint om vad jag ska ha på mig på skolavslutningen på fredag. SNART ÄR DET SOMMARLOV!


nu är det sommar





Jag börjar med att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat någonting den här helgen men nu får ni lite bilder och då förstår ni säkert varför jag inte gjort det. I lördags var jag hos M&M och hjälpte till med veden som sagt och därefter var jag på satc 2 som jag tyckte var bra! Igår åkte vi till F&Fs stuga för att fira farfar som fyllde år och där tog jag årets första dopp. Det var 20 grader varmt i vattnet så jag simmade runt ett tag. (som jag har längtat). Sen på kvällen cyklade jag hem till Stina som skulle ha kalas för hon fyller år idaaaag! GRATTIS! Det var väl min helg i korta drag, hoppas att ni njutit av solen lika mycket som jag har! Det är bara för skönt att komma iväg ibland och jag har verkligen inte saknat datorn. Nu ska jag till skolan! HEJ

sex and the city


Nu måste jag sova, ska gå upp tidigt imorgon för att hjälpa M&M med veden. Kommer tillbaka hem på kvällen för att sedan se satc 2 med mamma! wiho, godnatt

de har tagit studenten


Idag tog treorna på skolan som sagt studenten och jag var där för att se vad vi har och vänta oss om precis ett år. Sen såg jag alla glada studenter åka på flak och man blir bara så glad för att de är glada!

inspiration


pic; Sea of shoes

Har precis kommit hem från Amanda, vi gjorde en skiiiitgod kycklingsallad! Nu ska jag se på tv sen ska jag och mamma ut på promenad. Imorgon ska jag se när våra treor har utspring så kom till stora torget kl. 11!  byeee

ten strikes, you're out


pic; Carolines mode
Jag har hittat en kopia på Miu Miu's hypade klackar med svalor! men istället med körsbär och  ca 3000 kr billigare, hur bra är inte det!? De är väldigt lika faktiskt. ÅÅ jag vill ha. Jag fyller ju trots allt år om 13 dagar... Godnatt

dagens


Jag hade matteprov imorse och det var den enda lektionen idag så jag har legat ute i solen från halv 11 till nu. Otroligt skönt! Men det känns lite varmt på ryggen...Klockan 17.30 är det sista fotbollsträningen innan sommaruppehållet för pojkar -04 som jag tränar! Hörs efter det! HEJ

Klänning och ringar från H&M

pay off


Åå så sött! Jag vill också ha ett par blommiga shorts! På Monki finns det ett par med blommor och ränder. Lite 90-tal sådär. Vi får väl se...

wake up call


Strax ska jag ner på stan och ta sprutan mot fästingar med mormor min. Hon kanske har med sig min klänning som hon skulle sy av det vita spetstyget om ni kommer ihåg? Hoppas den är klar! HEJ

RSS 2.0