red lips


"En röd mun väcker uppmärksamhet och signalerar "kom hit" eller "stick och brinn". Man måste vara ganska djärv för att använda rött läppstift och kanske är det därför som så många kvinnor hävdar att de inte passar i det"

I can't help it


Förresten! Min nya jacka med pälskrage kommer ifrån H&M och den finns i svart och vit också!


Designsamarbete 09/10


H&M och Sonia Rykiel är stolta över att presentera Sonia Rykiel som H&Ms nya gästdesigner vintern 2009 och hösten 2010. Det framska modehuset grunades av "The Queen of Knits" representerar en distinkt, modern och kaxig Paris-anda. Det är första gången H&M gör ett designsamarbete med damunderkläder; exklusiva underklädesplagg och accessoarer som kommer till H&Ms butiker den 5e December 2009. Kollektionen lanseras på alla H&Ms marknader i ca 1500 butiker och släpps samtidigt som Sonia Rykiels främsta boutiquer världen över- vilket är ytterligare en premiär för H&M.
H&M och Sonia Rykiel som båda älskar att överraska har nöjet att presentera ännu ett samarbete för våren 2010. En andra kollektion som innehåller ikoniska stickade plagg och lekfulla accessoarer för kvinnor och flickor i åldern 1,5 till 8 år. Kollektionen lanseras i ca 250 H&M-butiker på samtliga marknader den 20e februari 2010.

Text tagen från H&M press.

how do you sleep when the rest of us cry?



Skön dag idag, skola, ute på 2 timmarspromenad med Amanda, vi kände oss duktiga så vi åt lite kebab och tittade på idol, nu ska jag läsa och somna sött, Förresten! H&M ska ha ett nytt samarbete i vinter/vår (inte Jimmy Choo). Mer om det imorgon! Godnatt

for so long I´ve walked these streets


Ni missade väl inte skorna som jag köpte från Divided Exclusive kollektionen i fredags? De kostar 499kr och då är det äkta mocka! Billigare får man leta efter. De är otoligt sköna också eftersom att platån är ganska tjock.


dagens


Blus och pärlhalsband från H&M. Till det har jag mörkblåa jeans och svarta stövlar.

this wind is blowing my mind


Ett kvällsinlägg kommer lastat. Idag har jag tränat små flickor födda 98 (fotboll). Det var kul bara att det blåste förjävla mycket! (ursäkta språket) och riktigt kallt var det. Så nu känner jag att jag har lite halsont.. och sträckte ljumsken gjorde jag idag på idrotten för den delen! Nej, nu ska jag läsa ELLE-tidningen och tycka synd om mig själv. Godnatt


dagens


Tröja från Monki och röda converse skor till.

sunday soul


Nu ska jag läsa igenom en text jag har skrivit om Bollywoods historia som jag har redovisning för imorgon, man känner sig lite mer pluggis när man har glasögon på sig. Om det är med eller utan glas spelar ingen roll, haha.

as jacked as it sounds the whole systems sucks







BILJETTERNA KOMMER IDAG!!!


Nu har jag köpt biljetter!

I can't express my love for you in words



B1 och B2-bästisarna var ute på fotoutflykt idag igen (!?) vi tycker ju att det är så himla roligt! Godnatt

inspiration


De här små barnen blir jag inspirerad av, klädmässigt. Vita söta strumpor i sandalerna, det sjömansinspirerade överdelarna på de söta klänningarna, och såklart att det är svart och vitt!

lovegame


Jag ville köpa en sådan här pälskrage, men då ska den såklart vara slut överallt! Jag hittade en jättefin äkta päls krage på Beyond retro men den kostade 400 kr så det fick vara. Istället får jag väl beställa den här på internet. Den kommer ifrån H&M och kostar 129.

now I'm restless and I'm running from everything


Nu har kusinerna kommit och vi ska vara barnvakt åt dem i helgen, eller mamma ska rättare sagt, de ska gå på bio, så jag ska se på fotboll klockan 15.00!

stockholm





På mig hade jag Tisha från Weekday, Kavaj (randiga rutan) mammas gamla, jeans från vila, skor från Monki, klocka köpt i Turkiet och arband Chanel.

00:14

OJOJOJ! jag ska lägga upp bilder på vad jag handlade i Stockholm idag! imorgon bitti, LOVAR! Jag fick med mig divided skorna i förgående inlägg iaf! Jippie!

Den här snubben såg jag idag på en av H&M-butikerna som idag öppnade efter en renovering och de har också öppnat H&M home's  så kallde "Showroom" med ett mycket roligt shoppingsystem. För er som inte vet vem denna mannen är så ska jag berätta att det är H&M's grundare (Erling Persson's) son, Stefan Persson, och det är hans son (Karl-Johan) som nu är VD för H&M företaget. Det var riktigt häftigt och se honom live och jag ångrar nu i efterhand att jag inte tog hans autograf! GOD natt!

rebell yell


Nu väntar jag på att Amanda ska komma, sen drar vi! see ya later!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


Jag mår alltid bra av att få mig ett gott skratt och den här bilden gör verkligen att jag måste skratta! Det är jag som är på Älmstalägret med fotbollslaget för en sådär.. 5-6 år sedan. Jag vet inte vad jag har gjort med håret så fråga inte, men jag har det uppsatt i en liten tofs där bak iaf, hockeyfrilla, mkt snyggt. Nej nu ska jag skratta mig till sömns, ingen skola imorgon men det blir upp 07.30 för att åka till Stockholm men Amanda! Godnatt!

H&M divided exclusive




Imorgon åker jag till Stockholm med Amanda för att shoppa lite höstkläder. Divided Exclusive kollektionen har släppts och här är några av de saker som jag är sugen på. Får se vad det blir.. Nu ska jag arbeta, lunchbrake's over!

I've been working awful hard for you




Just nu sitter jag i skolan och ska sätta igång med ett grupparbete om Hedersmord. Min grupp valde att skriva om Fadime som blev mördad av sin pappa för 7 år sedan här i Uppsala. Som ni ser på min nya header och dessa bilder så har jag äntligen accepterat att sommaren är över. Jag tackar Amanda som har tagit dessa fina bilder!


auktionsverket


Versace bältet som jag ville ha gick för 4000-nånting.

Chanel





Det var en trevlig kväll med mamma på auktionen. Det var massvis med folk och mycket budande, dock inte för min del, allt blev mycket dyrare än vad jag hade tänkt mig så jag kom hem tomhänt, men det var en rolig upplevelse! nu ska jag se på fotboll när Zlatan förhoppningsvis blir historisk. Godnatt

dagens


Idag ska jag till Stockholm för att gå på en auktion som Autionsverket fixar. Det kommer att finnas vintage kläder, väskor och smycken från Chanel, Dior m.m. Jag skulle vilja buda på Versace bältet som jag la upp på bloggen innan, men vi får se hur det blir med den saken. På mig har jag:

Allt från Weekday, minimarket skor.

my one true love


Enligt mig kan det inte bli snyggare än så här, chanel från topp till lår? Jag älskar stylingen med den röda koftan under jackan och blandningen med stars and stripes, lite amerikanskt? men jag älskar det, håret och givetvist att det är Chanel, mitt favoritmärke of all times.

there's no mountain too great









Igår kväll bjöds det på bakverk och mycket skratt och dans med de goa tjejerna i klassen och Sinkan (som gick i våran klass fram tills i somras) och Hanna. Det var riktigt härligt faktiskt, jag älskar att vi är så himla olika men ändå så lika på något sätt. Tack för en lyckad kväll tjejer! Idag har jag inte gjort mycket, jag solade med Amanda imorse och bruna blev vi! haha, jag har sett på idol och lite fotboll, jag ska ta en promenad nu tror jag, innan one three hill och top model börjar! Trevlig söndag! på mig igår hade jag:

Klänning och fjärilsringen från H&M, den andra silverringen fick jag av Agnes, och läppstiftet från IsaDora och det mörkblåa nagellacket från Chanel.

JIMMY CHOO!!


Jimmy Choo kollektionen har blivit släppt! på bild. Riktigt gudomliga skor och väskor, kläderna var lite halvsnygga, men inte så konstigt med tanke på att det är första gången Jimmy Choo gör kläder. ÅÅÅ jag längtar så himla mycket! fler bilder på www.rodeo.net

sketches



Många som känner mig kanske inte vet att jag gillar och rita, men nu vet ni att jag gör det! När jag var yngre ritade jag alltid men nu har det inte blivit av sen vi slutade ha bild i högstadiet. Just dessa två ritningar ritade jag med inspiration av Balmain- de breda axlarna, paljetterna och svarta fjädrar.

you just love it and want it


finally friday!


Det är fredag idag och jag är så glad! Ikväll ska jag på "date" med min bästa väninna Amanda, vi ska äta god mat och ikväll ska vi på premiären av Flickan som lekte med elden, millenium filmen 2 alltså. Just nu sitter jag i skolan och vi håller på att starta igång våra egna företag! Min kollega Stella är sjuk idag så jag sitter här ensam och läser igenom UF's informationspärm. Våran idé är riktigt bra, den kommer att gå igenom så ni får väl se resultatet om ett tag, hoppas jag. Det är inget revolutionerande men bra är den!

DAGENS


skor och tröja Monki, kavaj Randiga Rutan (mammas gamla), leggings Gina

inte dagens


Det här har jag inte på mig idag eftersom att det är så himla kallt ute!? jag hade lite tråkigt så jag provade bara lite grann.

Tisha Turkiet, kjol H&M, skor Monki, bälte second hand.

don't you get in my way


Hej och hå! Idag börjar jag skolan klockan 12 och vi ska se på en terroristfilm? sen var det bara att åka hem igen! skön dag! Fast jag ska inte hem på direkten jag tänkte gå till musikens hus för att spana in Körslaget auditionen som är klockan 16.00. Jag ska inte söka! jag ska bara kolla läget lite. Idag har jag på mig:

 Ballerina och klänning från H&M (3 år gammal), ring och rosett-diadem Indiska


I love to write in english


skor och tröja Monki, halsband H&M, läppstift IsaDora.

ELLE's here



Hayden Panettiere syns på omslaget av det nya ELLE-numret som bjuder på de senaste trenderna och en sak som jag uppmärksammade var dessa stövletter från Jimmy Choo för H&M som kommer ut i butik den 14e november. AAAH jag längtarrrr!

det kokar i mig!


Detta inlägg har ingenting om det som jag brukar blogga om men jag måste bara yttra mina, just nu, kokande känslor! När jag cyklar den vanliga vägen till fotbollsträningen genom gamla uppsala så finns det en nybyggd glas busskur som står fint vid vägen. Denna busskur var en dag för någon vecka sedan lika sönderslagen som på bilden (det är dock inte den busskuren) -Hmm?" tänkte jag och cyklade vidare. Nästkommande dag var den lika fin som innan. MEN, mina vänner, idag när jag cyklade förbi så var den lika sönderslagen, återigen, som på bilden! jag förstår inte varför man ska hålla på på detta viset! VARFÖR!? Jag tycker synd om de stackarna som varje dag i princip ska få ta hand om det här, jag tycker synd om de ungdomar som gör det här eftersom att deras föräldrar får betala ännu mer i skatt om deras barn slår sönder saker. Mer synd är det om det är vuxna människor (med fast inkomst) som slår sönder busskurarna och får själva betala det i skatten! Det värsta är väl ändå om man inte har någonting alls att göra så att man istället måste slå sönder saker, det är för jävla bedrövligt rent ut sagt! SLUTA VANDALISERA!

lördagens



I lördags var några från klassen hemma hos Stina och det var jätte trevligt. Vid 24.00 skulle alla iväg mot stan eller någon annan stans, men då cyklade jag hem och jag såg på tv! På mig hade jag:

Leggings och nitarmband från H&M, tisha från Gina och brillorna köpt på Vaksala torg för 20 spänn. (hade dock inte på mig dem hemma hos Stina, ville bara visa er)

the new muse



Som alla redan visste är Lilly Allen det nya ansiktet för Chanel vilket kan verka lite otippat men det verkar som att Karl Lagerfeldt inte vill ha riktiga modeller i sina kampanjer eftersom att den förra var skåderspelerskan Kiera Knightley.. Jag tycker bilderna är superfina och jag älskar toppen Lilly har på bilden med Karl själv.

you haven't seen this


Jag kan inte minnas att ni har sett den här kjolen som jag köpte på Beyond Retro i Stockholm för nån månad sen. 139 kr är vad den kostade och den är puderrosa med jättehärligt flygande tyg.
Tröjan, rosettskärpet och skorna kommer ifrån H&M

Happy birthay!


Grattis till min blogg som fyller ett år idag! När jag tittar tillbaka på gamla inlägg så måste jag säga att det är stor  skillnad på nu och då. Jag kan nog inte summera året förutom att det har gått riktigt fort! Jag har träffat nya härliga vänner på gymnasiet, vilket är jättekul! Jag har också blivit ett år äldre men jag kan inte påstå att jag har förändras så jättemycket, jag gillar att bara vara och ta dagen som den kommer och inte oroa mig över saker och ting. Men återigen GRATTIS BLOGGEN!


someone special


Ni kanske inte visste det men bloggen fyller ETT ÅR imorgon!! av alla datum på hela året så skulle det såklart vara den 11e september också, hade ingen aning om det förrän jag kollade upp det. Men vi får hoppas att bloggen inte blir attackerad på något vis imorgon eftersom 11/9 inte brukar vara favvo-datumet för många.

dagens


Idag har vi skolfoto och då tänkte jag se ut såhär!

Tisha och klackar H&M, samma kjol som igår (Weekday)

It's going well so far


Kolla vad som kom med posten igår! Min egna kalender som jag har designat själv om man kan säga det så. På hemsidan www.personligalmanacka.se kan man välja hur man själv vill att den ska se ut. Den kostar 275 kr och det är snabb leverans, ungerfär 1,5-2 veckor.

Give me Gianni Versace


Det här bältet kommer att säljas på auktion för 600-800 kr. Jag vill ha! 
För mer info om auktionen spana in på www.auktionsverket.se

I walk the walls for you babe



Jag tänkte inviga mitt nya läppstift idag som jag fick igår, det heter Summer red #47 från IsaDora. Till det har jag på mig:

Tisha och kjol från Weekday, Skärp köpt på marknad (1kr!) och klackar med röd sula från Turkiet.

dagens



Tröja Monki, halsband båda H&M.

some things in life they just don't want to see


Denna köpte jag idag bland annat på H&M för 149 kr (om jag inte minns fel), skitsnygg under ett slappt linne eller bara en ljus tunn tröja lr tisha 

my fear is fading fast


När jag kommer hem från träningen ska ni få se vad jag köpte på stan idag.

Shorts och tröja Monki, ballerina och halsband Roberto Cavalli for H&M.

Vinn en resa i Europa!


Var med och tävla om en resa till en stad i Europa!

Laggert




Igår somsagt var jag hemma hos Olle i Lagga och visst hade vi jättemysigt med valpen och allting! Fotboll var det också och en bra match. När det stod 1-1 i övertid (93:e min) sa jag att det enda som kan rädda Sverige är ett mirakel, och visst var det ett mirakel när Ungerns mittback missbedömer långbollen från Rasmus Elm som går till Zlatan som kommer mitt i banan ensam med målvakten. Målvakten rusar ut och slår bollen med foten som studsar upp på Zlatans mage och in i mål. VILKEN LYCKA! Sverige vinner med 2-1 och har fortfarande chansen att få spela VM. Nästa match är mot Malta och visst skulle det vara kul att åka till Råsunda och titta! GO SWEDEN!

when everything is said and done


Jag testade sätta i löshåret och ha det usläppt, för än så länge har jag bara haft det i en fläta. Det ser ganska ok ut, men bilden är väl inte den bästa, vi får se hur jag har det.

happy birthday dear Martin


imorgon fyller min lillebror Martin 16 år, men släkten kommer över idag och firar honom så strax blir det lunch och tårta! Ikväll åker jag till Lagga för att vara hundvakt med Olivia, de har skaffat en liten svart labrador valp som vi ska ta hand om. Vi ska se på film och fotboll och bara mysa, mysigt! pusshej

there's another world inside of me that you may never see



benskyddsliknande detaljer på leggings á la Michael Jackson. H&M

tunnstickad tröja från Monki

Igår kväll var det VIP tillställningen på Monki och Weekday som jag brukar gå på men eftersom att jag var och campade så kunde jag inte vara där men vilken tur att mamma gick och hon vet ju exakt vad jag vill ha så när jag kom hem imorse låg dessa plagg inne på rummet. Vi verkar gå mot en svart höst iaf.. tack mamma!

dagens


Värmen börjar komma tillbaka till Uppsala och jag är inte redo att ta emot hösten, även om den kan vara mysig så jag satt på mig en blommig klänning (gina tricot 49kr) och för att ändå ha lite höstkänsla bröt jag av med ett par gamla boots från Nilson och en kort bomber från H&M.

Thorénspelen

Bild från Jennys faceb.

Vi har ännu inte startat skolan på riktigt med lektioner och sådant så vi har lite roliga utflykter istället och som igår hade vi de så kallade Thorénspelen där alla årskullar och lärare möter varandra i fotboll, volleyboll, kubb och basket. Min klass är väldigt tävlingsinriktade så vi satsade hårt på att vinna och det slutade med att vi vann fotbollen och kubben! Vi vann även bästa maskot (julias hund hugo med mantel) bästa sammanhållning och bästa hejaramsa. Imorgon ska vi ta oss ut till fjällnora för att dag- och natt-orientera och tälta en natt, det ska bli väldigt kul faktiskt! Sen på fredagen ska vi ha idrottsdag på studenternas! nu ska jag läsa, natti natti!

RSS 2.0