vilken match!


(bilden är från en tidigare match)
Ikväll var jag på basket match på fyrishov, vilket drag, fullsatt, 2700 personer hade tryckt in sig i fyrishov Uppsala.  Uppsala Basket  möter Solna. Helt otroligt jämt och när det var 25 sekunder kvar låg UB under med 2 poäng, tiden går och i absolut sista och då menar jag ABSOLUT sista (som på film) kvitterar UB och det blir lika och förlängning. Dock förolar de tillslut, men jävlar vilken match!


en dag före alla andra(tisdag)



Imorgon tänkte jag gå klädd såhär. En lektion har vi och det är spanska (09.40-11.40).
Tygskor: H&M
Jeans: Weekday
T-shirt: Gina
Skinnjacka: H&M
Hårband: H&M

utförsäljning @ acne


Jag och Martin (min bror för de som inte vet) drog ner en vända på stan idag för att kolla Acnes utförsäljning, och visst hittade vi mycket fint! Martin köpte två par skor och jag köpte.... INGENTING(!) jaja, ska dit imorgon också och kolla ifall att..

...de här skorna finns kvar,! om de gör de är de menade för att jag ska köpa dem. Äkta mocka, kostar 3000 men är på REA för 400. Vilket kap. Ska sova på saken.. godnatt

lördags outfit







Strumpbyxor, t-shirt och kjol från H&M
Skor; Minimarket (Weekday)
Skärp; second hand
Klocka; silver&sånt 
Resten hittat hemma!


fint från H&M


våren är här


Idag satt Jag, Ketchup, Luna, Katarina och Stella vid fyrisån och värmde oss i den varma vårsolen. Vi matade ankor och det blev "and-krig" och Luna blev så rädd så hon nästan började grina, haha.. men vårsolen, du är välkommen!

rivet


Jeans-leggings från Vero Moda som jag klippt i själv.

ha magen med i sommar


Magväskan har varit het i många år. Men detta år, 2009, är det hetare än någonsin! (tro det eller ej).
Jag fick min Guess magväska för några år sedan av Sara när hon och mamma var i Canada. Kanske lika bra att dra fram den ur garderoben...

josefin sjunger på bandyfinalerna

Josefin Sinclair vann Bandyveckans sångtalangjaktsävling på Stora Torget på fredagseftermiddagen. Hon kommer att framföra nationalsången vid båda bandyfinalerna

Nationalsången i morgon, vilket var det vinnande bidraget i dag?
- I dag sjöng jag Gabriellas sång (från filmen "så som i himmelen"). Just den sången tycker jag väldigt mycket om, för den är så uttrycksfull. Jag ville också satsa på något nytt, som sticker ut, och det gick ju hem!

Minns du vad juryn sa?
- Att jag hade en både stark och mjuk röst, självsäker, som de trodde skulle fylla Studenternas på bandyfinalen.

Vad betyder musik för dig?
- Jag har alltid hållit på med musik. Som liten gick jag i musikklass. Sedan har jag sjungit i rockband och hållit på med jazz. Just nu sjunger jag mest för mig själv framför datorn. Jag skulle vilja ha musik som mitt yrke och hålla på med det hela dagarna, det är när jag håller på med musik som jag känner att jag lever.

Hur känns det inför i morgon?
- Det känns jättenervöst, men samtidigt en rolig grej. Jag hade nog inte förstått hur stort bandyfinalen har blivit, men det kommer ju att sändas på tv och jättemånga tittar.

Och hur sitter Du gamla du fria?
- Jag har ju sjungit den förr, men nu får jag gå hem och öva (skratt).
Från UNT.se


Över 20 000 biljetter sålda plus att den sändes på tv, i vårat lilla Uppsala på studenternas! helt otroligt igentligen eftersom att det är bandy de spelar, inte fotboll eller hockey, utan bandy. Och där står min klasskamrat Josefin och sjunger självaste nationalsången. vilken stämning!  Du var jätteduktig sinkan!

längtar!


Det här är några av de få klädesplagg som kommer att finnas med i kollektionen "Matthew Williamson for H&M" som kommer i butik den 23e april. Den blå kavajen är definitivt något jag kommer att köpa om jag kommer över en!


tema disney!

 
Stella fyller år snart och dresscoden är disney! Jag visste inte vad jag skulle vara tills Jenny sa Cruella De Vil, och så fick det bli. Det kommer att bli grymt!

uppdatering

håll ut lite till, ikväll kommer uppdateringen!

hej hej sommar


Whitney Port, The City

prova men inte köpa




Kavajväst H&M

inspiration


Bild från Fahrmans mode.

måndag


Ännu en måndag: Skola 09.00-16.00, Plugga, Träning 20.00-21.30, Project runway 22.00-23.00, Läsa, Sova, Sodnatt.

blått är


the end of F-92


från vänster: Susan, Anna, Danielle, Karin, Kajsa och Ullis som sitter sen Therese,Frida, Jag, Julia och Stina.
Stående bakom: Emilia och Joanna.
Igår var det sista kick offen med fotbollslaget  GUSK f-92. Det var lite sorgligt men vi träffas ju ändå! Vi var och curlade och det var roligt men kallt. Sen var det middag och melodifestivalen i klubblokalen. Tack tränarna och alla tjejer för de här åren!


sommar 09


Jag kan inte sluta tjata om hur mkt jag längtar till sommaren!
jag längtar så mkt att jag var tvungen att prova en outfit som jag ska ha i sommar + stråhatten
kanske blir lite varmt med tubsockorna, hahaha


veckans fråga!

Till vänster här på bloggen kommer du att finna veckans fråga som lyder : Är det snyggt med djurmönster?
Svara gärna vad du tycker!

copycat


Diane von Furstenberg har gjort en helt ny version av diademet och snyggare än vad de är på bilden kan det nog inte bli. Om jag vill vara lite fyndigare än vad jag var i tidigare inlägg ska jag nog försöka göra ett liknande till sommaren.

fyndigt


Jag gjorde ett nytt diadem av ett gammalt. Jag tog 2 meter silkesband och snurrade runt ett svart diadem, sen satt jag på en brosch i form av en blomma.

redo i rosa


ett par rosa high heels skulle inte sitta fel i sommar...

Erin i The City!


www.gojane.se

span på stan


Indian-väska från H&M

trend s/s-09




Snäckor i massor, örhängen som halsband. Översta bilden är ett par örhängen som jag skulle vilja ha som finns på tradera och nedersta bilden är från Stella Mccartneys sommarkollektion.

zebran


coolt


Väst - Gina T
T-shirt - Weekday herr
Tights - Gina T
Skor - Minimarket från Weekday

dumpa honom!


Ikväll ska jag på förhandsvisning av en film som heter Dumpa honom!, och medverkar förutom Jennifer Aniston och Jennifer Connely på bilden gör Scarlett Johanson och Ben Affleck m.f. Uppdatering om filmen kommer imorgon.

Uppdatering: Filmen var faktiskt bra! Jag hade höga förväntningar så jag tyckte inte att den inte levde upp till det, men den var inte dålig på något sätt! Det handlade om kärlek och relationer och hur man inte ska bete sig när man dejtar en kille som inte är intresserad. Även tips för killar men inte lika mycket som för tjejer, haha. När det blev romantiskt och alla fick den personen de ville ha satt de 99% av tjejerna i biosalongen och fnittrade och var glada! så den får 4 av 5 av mig. 

måndagar är svartvita för mig


Chanel brosch


Kommer ni ihåg Chanelarmbandet jag fick i julklapp? det hoppas jag! hehe, nej men då fick jag ju en chanelbag till och lite snören och en fin box till det och lite grejer. Och jag har ju alltid velat haft en brosch från Chanel och då tänkte jag på en av broscherna som jag hade fått av mamma och den blomman liknar ju chanel ganska så bra, så jag tog mitt fina, silkes-lena Chanel snöre och gjorde en snygg brosch av det! rena rama lyxet enligt mig!
här är lite bilder från i julas:
   

måndag kanske?


T-shirt & halsband H&M, tights GinaT, Converse & klocka Ur&Penn

fyndigt


Jag skulle dra på mig mina hela fina randiga strumbyxor, men såklart så fastnade nageln och det blev hål,(!) men inte hängde jag läpp för det, nej då var det bara att ta fram saxen så blev dom som nya igen...nästan iaf.


sneakpeak


en liten tjuvtitt på vad jag fick från H&M efter att jag praktiserade där :)

fredags dagens

 
Morfars gamla skjorta, Kedjehalsband och linne H&M och skinnaktiga leggings Gina T.

peace!


peace-halsband H&M


inspiration + fredag


Amanda är här och sover över och vi har tittat på Let's Dance, alltså det måste vara nåt jävla skämt att Elisabeth gick vidare än en gång! (ursäkta språket) men det är ju helt sjukt dåligt! åh! Nog om det, nu ska vi ligga här och prata lite sen måste vi nog lägga oss och sova! helt slut efter praktiken. GOD natt

black shoes


nu står de bra på hyllan redo för att användas inför våren! godnatt


onsdags-shopping


Ikväll var det återigen VIP at Weekday och Monki, (det har med H&M's uppköp av företagen att göra) så jag var där och då får vi 50% på hela sortimentet och då köpte jag Minimarket skorna som jag la upp här på bloggen för några dagar sen. med de 50 procenten blev det 900 riksdaler.
JIPPIE! så nu är jag nöjd och belåten. Jag tackar återigen mamma som bidrog med det mesta, tack<3

Nog för att jag har så många randiga tröjor så kan jag inte sluta köpa dem!
100 kr med rabatten.


news


pälsväst från gina, men den köpte jag för ett tag sen. men halsbandet är nytt och det fick jag av mamma i fredags :)

converse, also from mamie

haha, tubsockor! de har jag köpte själv från H&M herr

Fina broscher från H&M som jag också fick av mamma, tack <3

håll tummarna!


Minimarket


RSS 2.0