Hejdå Sverige, Hej Turkiet


Gamla bilder från Egypten -07

Jag tror inte att jag hinner uppdatera imorgon bitti så jag säger väl redan nu att imorgon åker jag till Turkiet som sagt och är borta i två veckor. Det innebär då att bloggen inte kommer att uppdateras under den tiden. Om jag någon gång har lust att sätta mig vid en dator så gör jag såklart det, men risken är minimal. Ha det så bra i Sverige! heeejdå

många tror sig veta vad som finns under ytan..


I'm packing


Nu håller jag på att packa för fullt inför resan imorgon. Jag och min familj ska till Turkiet i två veckor och vi åker till Alanya, där vi har varit en gång förut. Det är ungefär 40 grader varmt i skuggan så jag hoppas att vi överlever. byeee

sorgligt


Inte nog med att Michael Jackson har dött så ska Sverige förlora semin mot England, på straffar! Men jag är otroligt stolt över att de reste sig i andra halvlek och kvitterade till 3-3. Bra gjort U21!

sorg i hjärtat


Jag fick ett sms inatt av Julia där det stod att Michael Jackson har dött! helt sjukt jag kan inte förstå det så när jag somnade om drömde jag att han inte alls var död. Han fick hjärtstillestånd i sitt hem i LA och fördes till sjukhus där han sedan befarades död. Michael Jackson blev 50 år och han har rört många generationer med sin musik och otoliga dans. <3
You rock my world

hey I put some new shoes on


Sko August, 695:- men det var REA på halva priset

Bildbomben från Dalarna - del 2


fr. v: morfar, mormor, anton, mamma, martin, pappa, moster, pontus & jag










min nya väska




Väskan är från Vero Moda och bilderna är tagna i Dalarna as well.

Bildbomben från Dalarna - del 1


Det började med fotboll




bror min



Oj, oj, oj, nu måste jag gå och lägga mig för att jag ska upp tidigt imorgon. Jag har inte hunnit lägga upp bilder från själva sjön där vi fiskade så det får jag ta imorgon! Godnatt

äntligen hemma

Jag har lämnat Dalarna och fisk bakom mig och har äntligen kommit hem till civilisationen i Uppsala! Ska försöka lägga upp en bildbomb ikväll om jag orkar, annars får ni hålla er tills imorgon!


Hejdå Uppsala, Hej Dalarna..


Uppdatering på MÅNDAG alltså, drar nu. Hejdå

snart drar jag då


Nu drar jag till Emilia!

H&M's nästa gäst designer är...


Jag skriver det här innan det hinner komma ut på alla kända modebloggar.. Jimmy Choo är nästa stora designer för H&M! Mamma ringde mig imorse och sa det och jag blev alldeles galen! För er som inte vet designar han sjukt snygga skor och accessoarer och kollektionen kommer till utvalda butiker den 14e november! Aaaah!!

naturbilder av eve








Jag var bara tvungen att ta några naturbilder eftersom att jag håller på at lära mig alla olika saker som finns i kameran. Tycker att bilderna blev ganska så bra..eller ?

some say


Imorgon ska jag åka till Dalarna (där vi va i vintras och fiskade) med min familj (mamma, pappa, bror, moster, kusiner, mormor och morfar). Där ska vi fira midsommar och jag vet inte om det finns något internet där i skogen, så bli inte ledsna om uppdateringen sker på måndag. Jag hoppas på fint väder så att jag kan sola istället för att fiska...haha. Men det ska bli trevligt! Glad midsommar!


dagens


Fint väder idag så det blev sola på förmiddagen och sedan stan med Stina och Emilia. Ska strax iväg på träning och sen hem till Emilia för lite tjej-mys hopaps jag.
t-shirt; Indiska, Gubbyxor; Monki, Ballerina; Weekday

min nya fina kamera som ger underbara bilder!


Där har ni den! underbara ljuvliga kamera! en Canon som ni ser.

Paljettjacka från Monki

Bild som bild! det är den nya eyelinern som är blå som är ny! tack min moster! Make up store.

Flätat armband som jag fick av min gudmor Sara, Indiska
 
Tack faster Carolina! Weekday

Ringen fick jag av Agnes och hårbandet fick jag av min bror. Tack!

Tack mamma! H&M

Nu kan jag också printa ut alla mina foton som jag tagit på kameran, en liten photoshop!
Tack mamma och pappa och alla ni andra för en underbar 17års dag! <3

17 ÅR TODAY!


Idag fyller jag 17 år och det känns skitbra! wihoo! har redan fått fina presenter så det kommer bilder på dem senare!

gårdagens




fifan va dåliga bilder våran kamera levererar, hoppas att jag får en ny när jag fyller år på måndag.. =)

det närmar sig..


På måndag fyller jag år! Imorgon blir det fest! Det börjar närma sig! 17 år!

You look great Amanda!


Amanda har skolavslutning idag och jag fick fixa hennes hår och sminka henne vacker. Man kan inte tro att hon har löshår!? hur fint som helst! Håret är köpt på Taj Mahal i Stockholm och klänningen är från Gina och skorna från H&M.

filminspelning i bellmansparken?


Ja, ni läste rätt, det var filminspelning utanför mig imorse av en ny film som heter Origon som bla Blondinbella är med i. Den röda inringade personen till vänster är Fortesa som är med i Andra Avenyn.

stockholm igen


Idag tog jag och Amanda en impuls resa till Stockholm för att spana läget, eller ja, Amanda skulle klippa håret. Fint blev det! För mig blev det en svart klänning och en svart hatt, dock inte den på bilden utan en från H&M såklart! Jag spanade in den här paljettjackan på Beyond Retro men jag fick tacka nej. Men snygg va'an!

Den bjuder vi på!

50-tal




Klänningen köpte jag på H&M för 2 år sedan, skorna är från Weekday och halsband från Matthew Williamsson för H&M.

nationaldagen


Det var full rulle igår på stan med uppträdanden och stiletto run. Vi stannade för att titta på The Poodles och det var faktiskt bra! På kvällen var det fotboll som gällde och fyfan va trist att Sverige förlorade (Micke Nilssons fel). Idag ska jag fira min farfar som fyller år och se på France Open finalen mellan Söderling och Federer.

avslutning med Bp1a


Olle och eve

Mästergrillarn själv

mer bilder finns på facebook.

dagens






Klänning: H&M Exclusive, Skor: Bianco, Ring H&M och mitt favorit armband från Chanel.

äntligen sommarlov!


Emilia och Stella, vi kommer sakna dig Stella<3

Millan

fina flickor

fångad i en stormvind?





Jag och Bella.

nitar


När jag var i Stockholm så köpte jag även nitar som man kan ha om man vill piffa till en gammal tråkig väska eller kanske sätta på ett par gladiator sandaler, eller varför inte på en tröja? Jag köpte även dessa på Punktshop och de kostade 10:- per påse och det var ungefär 10 stycken i en. Snyggt värre

alternativet


Linne och jeansshorts Monki och topp H&M

snart dags..

Det kanske är dags att byta header? Eller vad tycker ni? Det kanske är lite roligare att ha en fin sommarbild nu när det är sommar! Om det är fint väder i helgen så kirrar jag det.

nytt och snyggt



Denna köpte jag i Stockholm i fredags och det är igentligen ingen BH utan det är menat att man ska kunna ha utan någonting över, som på bilden jag la upp på LadyGaga för ett tag sen. Det ska inte jag ha utan jag matchar med ett stort linne och jeans shorts. Från H&M Divided Exclusive.

favorit accessoarerna just nu


regn då


Eftersom att det ska regna idag så får jag ägna mig åt att läsa mina ELLE-tidningar och städa rummet.

på fredag smäller det


På fredag är det skolavslutning! Och såå jag längtar! Vad ska du göra i sommar?

solskydd förfan!


Min absolut värsta bränna försommaren 2006. Utan solskyddsfaktor. En och en halv timme i solen. Det slutade med grov frossa, blåsor och tillslut så var det bara att flagna. Jag kunde inte sträcka ut axlarna och att sätta på sig kläder och speciellt sport-bh och fotbollskläder var oliiidligt!

Fin brun bränna vill man ha och det fick jag när jag var i Thailand -07 minsann. Lite skillnad på röd och brun.
Jag läste nyss på www.theresesordal.blogg.se och hon hade bränt sig i solen som de flesta svenskar gjort den här helgen. Så jag ville säga att ni måste ha solskydd på er när ni är i solen! Jag är då inte den bästa förebilden men men. Från och med nu ska jag använda det, även i Sverige! Hudcancern bland unga i Sverige har dubblats det senaste åren så chancen är ganska stor att man råkar ut för det! Så använd solkräm från och med nu!

inspiration




Två tjejer i min ålder som jag inspireras av, Hanna heter dem båda faktiskt!
Översta bilden är från www.hannamw.blogg.se och hennes vita sne-linne och glassiga glajjor är hur snygga som helst!
Andra bilden är från www.westmanshanna.blogg.se  hennes stil och framför allt hennes snygga knutar på huvudet gör så att jag definitivt kommer köpa löshår och göra en fin bulle på ärtan!

hejdå sol


RSS 2.0