you close your eyes and hope that this is just imagination


booots


Isabel Marant

more precious than any pearl


Jag kan inte gå ut utan mina pärlörhängen som jag köpte i Turkiet för endast 20 kr.


fotboll


Nu ska jag och pappa iväg på fotbollsmatch. Sirius ska spela. Byee

nej till mascara


Ibland känns det jobbigt att behöva slänga på sig mascara eller att tvätta bort den och istället för att behöva använda det så köpte jag ögonbryn- och ögonfransfärg från H&M och färgade dem svarta. Nu när det är sommar också så är det skönt att känna sig lite fräsch när man ska till stranden eller så. Det enda man behöver till är en ögonfransböjare. Jag tycker att det blev ett snyggt resultat.

who is it


Dålig uppdatering från min sida men är det sommar så är det! Har inte gjort så mycket, varit i Stockholm där jag handlade en jättefin kjoloch var på bio, Public Enemies med bl.a Johnny Depp. Idag var vi (familjen) i stugan även om det inte var fint väder. Det är alltid mysigt att träffa farmor och farfar och fika. Men jag ska ta och läsa ut min bok nu. Jag läser den 3e boken i Millenium serien av Stieg Larsson - "luftslottet som sprängdes". Riktigt bra böcker!

they told me to keep my head up


Nu har Amanda åkt iväg till Halmstad och jag är ensam kvar i världen, kanske inte men det känns så. Jag har fortfarande inte tagit tag i mitt rum så jag får väl göra det nu när jag inte kan vara med Amanda. Men först ska jag se på film för det är ju inte så att det är fint väder i Uppsala inte. Saknar bästisen redan.

dagensImorgon åker Amanda till Halmstad och är borta för evigt (känns det som) så vi åkte ner på stan och åt jordgubbar och m&m's vid ån och sedan tog vi en titt i domkyrkan.

Jeans shorts från H&M (gamla), skjorta; morfars gamla och klocka Chanel.

en som försökte

tell me what has become of my rights,
am i invisible cause you ignore me?
your proclamation promised me free liberty, now.
i'm tired of being the victim of shame,
they're throwing me in a class with a bad name
i can't believe this is the land from which i came.
you know i really do hate to say
the government don't wanna see
but if roosevelt was livin',
he would't let this be, no no.

<3


kolla väskan! loooove it!

för de som älskar

Mina vänner, se videon till höger - Who is it www.michaeljackson.com

sommarinfo


Oj, oj, OJ vad jag är dålig på att uppdatera nu på sommaren! Men de flesta är ju ute och reser så det är väl ändå ingen som läser just nu. Men såhär har det varit: Efter jag kom hem från Turkiet har jag fortsatt och sola och bada i fjällnora med Amanda och familjen. Jag har varit på filmkväll hos Emilia med henne och Stella. Jag har varit på Harry Potter med Olivia och varit hemma hos Olivia för den delen och badat och hoppat studsmatta. Jag har varit i stugan och badat och resten av tiden har jag bara tagit det lugnt faktiskt, det är väl det lovet är till för? Nu när veckan börjar så ska det bli dåligt väder har jag hört så då får jag lov till att städa mitt evigt stökiga rum, om jag orkar. Näe, jag tar tag i det nu! Byeee


borta bra, men hemma bäst


Jag hann knappt kommer hem från Turkiet innan vi skulle iväg igen. Nu har jag kommit hem från stugan och den känns så himla skönt att vara hemma i Uppsala igen. Imorgon blir det fint väder och då blir det till att sola och bada med amanda! (jag kan inte få nog). Senare mot kvällning blir det nog Harry Potter på bio!

here I go again

Nu åker vi till Heby på poolparty hos mina kusiner sen åker vi till stugan och är där tills på onsdag eller torsdag. Ha de gött!

Christian Louboutin look-a-like


Dessa köpte jag i Turkiet för 500 spänn och hela skon är i skinn, riktigt sköna.

Turkiet -09


Utsikten från balkongen. Havet ligger precis vid berget.


Martin, mamma och jagVecka två kom pappa till Turkiet

Cleopatra beach

blött?jag dökTurkish night

"Walking on glass with Spagetti Bolognese Rambo"

Det var Turkiet det! Det var jättevarmt och skönt, men i Alanya är det molningt och det gillar jag inte! Men det gick bra ändå, jag brände mig faktiskt inte en enda gång och det är faktiskt helt otroligt för att vara mig.

Hemma i Sverige igen!

Ikväll kommer den stora uppdateringen från Turkiet!

RSS 2.0