crossing the line


Nu är jag och Amanda redo för kvällen och vi har även hunnit med lite fotografering så nu har jag en ny header! Jag tycker den är grym. Men nu ska vi gå och fixa lite med maten. På oss har vi:

Eve: skinnkjol från Monki (rea 150 kr!?), Klänning från Gina, Halsband från H&M
Amanda: skinnklänning och halsband från H&M.

God fortsättning och GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!

don't call my name


Okej, då är det mindre än 12 timmar kvar tills det här året är förbi. Det känns helt sjukt! för det här året har gått så fort så jag har inte hunnit tänka. Man kanske ska skaffa sig ett nyårslöfte? njaaaa. Snart ska jag börja göra mig iordning för kvällen, mamma ska lägga i lite slingor i håret ,som jag för övrigt färgade igår kväll. Jag säger inte hur det ser ut med det är inte blaskigt längre, som tur är. Ni får se snart! gott nytt år everybody!

versace fall 2010


shiiit va snyggt det här är! Nu vet vi att höstens färg är mörkblå iaf. Men nu ska vi inte tänka på hösten nästa år utan det första halvåret fram tills dess. Men det jag ville säga är att det är så snyggt med pälsväst! ska nog köpa en... Ska fortsätta titta på rock'n roll hall of fame på 2an, det är riktig musik det!

they are all stupid


sommaren är kort, det mesta regnar bort

copycat


Oj, oj, OJ! det här ska kopieras rakt av. Ska bara köpa en vit skjorta och leta fram Roberto Cavalli leopard tightsen som jag köpte för 4 år sedan... Juste jag skulle lägga mig nu. Godnatt

take it



Det var så himla kallt ute idag så täckbyxorna fick stanna på. Men jag tycker att bilderna blev rätt fina ändå. Oj, kände att jag rimmade lite där men så får det bli! Nu är klockan jättemycket och jag MÅSTE läsa! Godnatt och gott nytt år everyone!

she's not broken, she's just a baby


Goddag! Jag ska träffa Amanda kl. 12.00 och då ska vi ut på en liten "photo-shoot". Jag vet inte vart vi ska men det blir väl ute i skogen någonstans... Jag ska ta med stativet som jag fick i julklapp så att vi kan ta bilder tillsammans utan att vi måste ställa kameran på marken som på bilden ovan. Ha en bra dag för det ska jag! hejdå

thought he was the one for me, other boys I could not see


oj, jag håller verkligen inte vad jag lovar här på bloggen. Skulle ju lägga upp lite kläder som jag köpt i Sthlm men icke sa nicke! Idag har jag rensat min garderob och gjort den snygg (är inte klar än) så det är väl skönt, fick lite mer space. Nu ska jag äta hemgjorda hamburgare! HEJ

here's a little story I gotta tell


men's wear


Nu har jag varit i Sthlm två dagar i rad och jag säger bara; va med folk! Igår fick jag stå i kö inne på Weekday pch Monki i nästan 20 minuter! helt sjukt när man tänker hur små butikerna är. Jag har handlat på rean men jag har även hittat fina kläder som inte var på rea. Imorgon har jag tid att lägga upp lite outfits så då får ni se fynden! Martin (min bror, för er som inte vet) har köpt fina grejer, och klippt sig har han också!

Väst och grovstickad tröja från Zara, jeans från Weekday, skor från Jerns, väska från PUB och skinnhandskar från MQ.

I almost forgot....


Glömde säga att imorgon åker jag till Stockholm vid öppningsdags för att spana in mellandags rean och äta middag med min familj och bara umgås. Nu ska jag läsa! Godnatt!

together we'll cry happy tears


one more present

marc by marc jacobs


Jag fick fina julklappar men jag tror att den här väskan var det finaste! Tack "tomten"! och vet ni!? av morfar fick jag ett stativ och en självutlösar-remote (trådlös) till kameran! Så vänta er mycket bilder nu. Ska kolla på Michael Jacksons Dangerous tour på TV nu, det är ju 6 månader sen... God jul och gott nytt år

julafton då



mormor och morfar fick mig i julklapp..

mamma och tomten

Jag hade en underbar julafton! Först var vi som sagt hemma hos mormor och morfar där vi öppnade lite paket och åt skinkmacka. Sen åkte vi hem till min faster där ungefär 20 pers väntade. Vi åt, sjöng singstar, öppnade julklappar, åt igen och hade jätte mysigt. Vi är hemma nu och mamma och pappa ligger och sover i soffan och jag lyssnar på min nya skiva som jag fick, The fame monster - Lady gaga. Riktigt bra faktiskt!

GOD JUL!


Nu är det julafton! det känns verkligen inte som det men jag ska försöka komma i stämning nu när vi ska åka iväg till mormor och morfar. Jag har öppnat lite morgonpaket och av Amanda fick jag Elsas mode, TACK! och av min bror fick jag ett halsband med ett stort kors, tack! av mamma  och pappa fick jag ytterligare en shopaholic bok, tack! Men nu ska jag sätta på mig finkläderna och dra iväg! God jul och gott nytt år till er alla!

fight for this love


pic; ELLE-magazine


you could be a sweet dream or a beautiful nightmare


Jag var ner på stan för ett tag sen och köpte julklappar till två personer, seven more to go! bra där. Har precis varit och käkat med mina kusiner som jag är barnvakt till idag men nu sitter de och spelar TV-spel så jag får väl ta och slå in julklapparna och senare kommer Amanda och vi ska se på film! GOD JUL!

sänk dina vita vingar


ÅH! vilken lycka, nu har Agnes hjälpt mig att få fram denna storlek på bilderna och jag var tvungen att lägga ut en bild. Det passar bra med just den här bilden för det är jättemycket snö ute och vi kommer att få en vit jul iår!

nice


pic; SRC783


I want to exercise the demons from your past


oj, oj, OJ! det känns som att jag har jättemycket att göra idag. Har inte köpt en enda julklapp, måste städa, börja läsa på en bok med 300 sidor som ska vara läst efter jul, hälsouppsats (började idag) sen en engelska uppgift som ska vara klar till första engelska lektionen efter jul. Visst, det är jäääätte lång tid kvar tills vi börjar skolan men det skulle vara skönt att ha det klart nu för jag vet att jag inte är så aktiv på lov-tid, haha. Jag har bara slappat i våran nya gigantiska soffa sen 9 imorse, jag borde få liggsår snart. Nej, jag ligger bra här, ska hämta en donut. HEJ

feliz navidad prospero año y felizidad


Idag firade vi lilla julafton hemma hos mormor och morfar eftersom att mina kusiner ska åka till sin pappa över jul. Så de fick sina julklappar av oss och vi gick ut och åkte lite pulka. Jag är så glad att det kommer vara mycket snö på julafton för första gången på jag vet inte hur länge.

thoréngalan 2009






Historiens första Thoréngalan var riktigt lyckat. Alla var fint uppklädda och det bjöds på sång och tilltugg. Många fina priser delades ut och tyvärr vann jag inte Årets fashionista men grattis till alla som vann och speciellt grattis till mina klasskamrater Olivia och Rasmus som vann årets tvåa och årets glädjespridare! God Jul!

DAGENS!


Wihoo! ska snart iväg till Thorén galan! Jag ska bara borsta tänderna.. Men på mig har jag:

klänning och strumpbyxor från H&M skor från Divided exclusive (H&M), örhängen från Antikt gammalt&nytt, armband från Chanel och ring från Topshop.

it only comes down to you and I


Godmorgon! Jag sitter och lyssnar på Celine Dions julskiva och snart ska jag iväg för att köpa tacos till ikväll sen ska jag städa lägenheten, vi får lite besök över ikväll så det är nog roligt om det är städat.
Förresten! Ringen på bilden gjorde jag igår kväll av en gammal ring vars "diamant" ramlat av och för att fylla det hålet satte jag dit en gammal döskalle som jag en gång hade på ett halsband. Det blev ganska snyggt faktiskt. Båda är från H&M.

lyx VS budget


Balmain 98 00 eller Vila 500?

Jag var som sagt ner på stan idag och när jag går förbi Vila så ser jag den hänger där, precis samma som Balmain tröjan fast det är paljetter istället för swarovski kristaller, axelvaddar och hela köret. Det är "tröjan", det är den jag vill ha, all I want for christmas is you. Tidig julklapp. Till mig från mig. Vi får väl se vad som sker, håll utkik i helgen!

tell me something good


IIIH! jag måste nog vara den enda som är helt upp över öronen inför galan på fredag! Jag provade klänningen, fixade håret, sminket, ja allt! Jag tror att jag ska ha mitt Chanel armband, det är så vackert. Har varit ner på stan och köpt lösögonfransar också. Det kommer bli skitbra det här! HEEY!

pimp my jacket


Balmain s/s -10, bild från SRC783

hur snyggt är det inte med medaljer på kavajen!? förbannat snyggt om jag får säga det själv. Nu ska jag leta medaljer! HEJ

dagens


AAAH! nu är det supermycket snö ute! det är så himla mysigt! Så jag tar en promenad till skolan idag, (börjar 12.00) Om det fortfarande är ljust ute när jag kommer hem ska jag ut och fota i den härliga snön. På mig idag har jag:

silkes kavaj och halsband och "sköldring" från H&M, klänning från Gina och leopardringen är från Kina

scrap



pic; Studded Hearts

vad är det man säger.. "diamonds are a girls best friend", och visst är det det även om det inte är den dyraste diamanten som man hittar på Tiffanys utan det räcker med en cool ring från H&M eller nånting man hittar på en marknad. Ju mer sällsynt smycket är desto bättre. Jag älskar den tuffa stilen som på bilderna ovan; kors, silver, och "sköldringar". Så snyggt!

S&E


with my hands up, you got me now


tredje advent


Strax ska jag iväg för att gå luciatåg med fotbollslaget i gamla uppsala kyrkan. Om det är någon som vill komma så börjar det klockan 19.00 och man får fika efteråt! Men nu sitter jag och lyssnar på Kiss men jag har fortfarande Idol-vinnarlåten på huvudet, "Higher, higher". Det spelade ingen roll vem som vann faktiskt, Calle är grym och Erik har en fantasktisk röst. Men grattis till Erik! Glad Lucia!

lördag


Nu snöar det ute och jag hoppas att det skulle kunna ligga kvar iaf några dagar. Nu ska jag se på film. HEJ

just nu



Just nu sitter jag i skolan och fixar innan julmarknaden här på skolan. Stella är ju i Thailand men jag tror att det kommer gå bra ändå. Jag blev jättenöjd med montern faktiskt även om den inte blev som vi tänkt från början. Ni får se fler bilder på våran UF-blogg senare!! www.seuf.blogg.se

It's time to start the countdown




Nu är det 13 dagar kvar till julafton och 7 dagar kvar till skolavslutningen/galan och gud va skönt det ska bli med lov! Det enda som är lite jobbigt är att jag innan jul skulle behöva fixa en praktik-plats.. Vi ska ha praktik vecka 6,7,9 och 10. Så det är ganska långt tid.. någon som har förslag!?

dagens



strumpbyxor från H&M klänning från Gina och skor från Nilson

ps. ni får ursäkta de lite halvtaskiga dagens-bilderna på senaste...

Hit it, Quit it


Uppsatt eller inte uppsatt, det är frågan. Jag provade mina "gala-kläder" häromdagen och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha håret uppsatt eller inte. Som tur är har jag en hel vecka att bestämma mig.. HEJ

thorén galan!


Det börjar dra ihop sig till skolavslutning och istället för just det, skolavslutning, ska våran skola ha en gala där olika elever och lärare är nominerade till olika kategorier t ex Årets business man/woman, Årets hunk, pedagog osv. Jag är nominerad till årets fashionista med tre andra kandidater vilket jag är väldigt glad över eftersom att det finns många på skolan som är "fashionistas". Så om du skulle vilja rösta på mig så kan du göra det på thorengalans blogg; http://thorengalan.blogg.se/2009/december/omrostning-arets-fashionista.html 

tell me do you belive everything that you read


Som sagt har jag inte lektioner idag och jag vaknade (av mig själv) vid 7.15. Det var kolsvart ute så jag tände lite ljus och drack varm oboy och såg på The voice. Snart är julen här! Det skulle gärna bli lite kallare och frostigare, gärna snö som håller i sig, bara det inte är plusgrader på julafton så är jag glad! Nu ska jag göra lite skolarbete så jag har det klart! HEJ

Thorén Business School


Imorgon har jag inga lektioner så det blir till att planera hur montern ska se ut som ska representera mitt och Stellas företag S&E. För på fredag är det öppet hus på skolan och julmarknad så man kan köpa alla UF-företags produkter. Tyvärr kommer våra T-shirts inte att säljas då de bara kommit en "prov-tröja" än så länge. Men man kommer kunna fylla i en intresse blankett så man blir kontaktad när tröjorna kommit! Så kom till Thorén på fredag mellan kl 17-20!

dagens




gammal kavaj från Gina, tröja från H&M och jeans från Vila.

dagens



Allt är från H&M

don't save it all for christmas day





De flesta pepparkakorna blev brända men det blev lyckat ändå, lite söndagsmys var inte alls fel. Nu ser jag på GossipGirl. Godkväll!


the spirit will come to you


Ska snart iväg till Stina för att julbaka och fira 2a advent med tjejerna i klassen, det kommer bli jättemysigt. Jag tar med mig kameran så ikväll kommer en uppdatering! Nu ska jag packa julmusten! hejhej

obs! you don't have to read this..


Hej! Jag skrev nyss ner hela min berättelse om denna morgon men av nån j'vla anledning så skulle jag trycka på fel knapp så POFF BORTA! Jag orkar inte skriva om så jag drar resten av dagen kort:

Amanda och jag sitter på 09.09 tåget till Sthlm. Vi kliver av och promenerar mot Hamngatan där vi ska spana in Sonia Rykiel. Helt kaos men det var roligt. Jag fick med mig en av grej därifrån (som ni får se snart). Vi tittar runt i resten av Sthlm, Amanda köper ett par heta stövlar och jag hittar en klänning på Zara, ett halsband på H&M och ett par vita pärlörhängen på marknaden (jag har tappat bort mina andra). Det bästa på hela dagen är att pappa är i stan och mamma slutar tidigt så vi åker bil hem och äter på Mc'donalds på vägen, kan inte bli bättre. När vi kommer hem ser vi på Idol reprisen, sen kommer mormor och morfar hit och fikar, jag och Amanda kollar på The Notebook hela tiden de var här. Nu har både Amanda, mormor och morfar åkt hem, men som tur är kommer Amanda tillbaka och vi ska se på Robinson, vi kommer nog att somna för att vi gick upp så tidigt imorse... Nu ska jag äta! jag avslutar med ett hejdundrande kul (internt) skämt: "Moses, du e vår bror!" HAHAHAAAAA!, jag kommer leva länge. HEJ

FÖRSTA T-SHIRTEN


Våran första t-shirt är äntligen här! för er som inte visste så har jag och Stella ett företag där vi ritar tryck till t-shirts och vårat första tryck är på MJ som Stella ritat och man kommer senare kunna köpa dessa till ett väldigt bra pris! håll koll på våran blogg www.seuf.blogg.se

I want your ugly,I want your disease


Sitter just nu i skolan, det är typ folktomt så jag sitter med musik i högtalarna i ett av klassrummen och diggar Tik Tok. Imorse var jag på mattecoachen och det gick jättebra faktiskt, kul! Ikväll ska jag och Amanda käka Thai mat och se på Idooool! som vanligt alltså. Imorgon ska vi till Stockholm för att shoppa lite.. julklappar kanske. Sen ska vi kolla in Sonia Rykiel i mammas butik också. Men den kollektionen kommer till alla H&M som har underkläder så det är inte bara i Stockholm den finns, om det var någon som undra. Nej, nu ska jag hem och plugga spanska! HEJ

but your no damn lover friend of mine


Sitter i skolan och väntar på att FEK ska börja, har precis varit och käkat den godaste lunchen; kötbullar med popatis, sås och lingon! så gott. Iallafall, här har ni en bild på Jimmy Choo väskan i helhet.

soderbergevelina.blogg.se





Här får ni lite bilder som jag tog idag..så jäkla fina om jag får säga det själv

time will tell


Frukost shoppingen på H&M var väldigt lyckad! köpte bland annat pälsen som jag har på bilden. Det är ju så fint väder idag så jag och Amanda var tvugna att gå ut och fota lite. Jag älskar frost! Men nu ska jag se på Harry Potter och halvblodsprinsen! HEJ 

you can't say no


Skor och brosch från H&M. Synd att broschen inte var en ring då skulle jag ha haft flera stycken vid det här laget...


three words


Hade en lektion i skolan idag och det var matte. Sen stannade jag kvar i nån timme för att skriva lite svar på frågor som vi ska ha prov i på torsdag. Imorgon bitti ska jag träffa Amanda 07.20 för att åka ner på H&M för att "frukost-shoppa". H&M bjuder på frukost och man får gå och handla med 20% på hela sortimentet. Men det är endast club-medlemmar som får gå och man måste ha anmält sig sedan tidigare. Kan passa på och köpa julklappar då ju! Det kommer bli mysigt, nu ska jag fortsätta med historian... BYE

tröja och ring H&M, chinos Gina, skor Nison

RSS 2.0