bröllops fin




Jag måste bara säga att frisyren var exakt sig lik idag när hon vaknade upp, så det måste ha varit en riktigt bra hårspray! Fin var hon! (det var inte hon som gifte sig för den som inte har läst noga i förgående inlägg)

hold me when I'm here


shit, jag är inte bra på att uppdatera, men ikväll hoppas jag lägga upp lite bilder på min moster som var så fin på sin väninnas bröllop. Idag har jag hängt med Amanda hela dagen och sett på Män som hatar kvinnor och snart ska vi ta en promenad.

maybe I'm just blind


Ikväll ska jag och Amanda ta oss en promenad på ca 1mil och vi ska fasiken klara den på under 2 timmar! Vi pratar så mycket så vi glömmer bort att vi ska powerwalka. Sen blir det Tacos och mys med en bra film kanske. Nu ska jag se på Oprah, haha!

marc jacobs resort 2010



Marc Jacobs vår/sommarkollektion kommer att innehålla nuvarande trender som strumpor i klackskorna, vassa axlar och färgen blå. Den kommer även att innehålla massa mönster som påminner om..hmm..jag får lite clown vibbar..jaja!
nu ska vi koncentrera oss på hösten som kommer med stormsteg! Godnatt

ticket to heaven


So far so good skulle jag vilja sammanfatta den här första skolveckan. Vi fick "ta hand om" de nya ettorna så de fick köra lite roliga lekar och sånt. Jag vet inte om de tyckte att det var kul men vi tyckte det iaf. Det påminde om hur man själv var första dagen, hehe. Idag är jag ledig från skolan (ovanligt), har ingen aning om varför, det hade något med praktikplatsen att göra. Men nu ska jag lägga mig på balkongen och läsa! Ciao!

dagens


shorts och nya tröjan från Monki, bootsen din sko

summer's up


Nu är jag redo för första dagen i skolan! Tjingeling!

hold 'em up

Snart kommer Amanda hit och vi ska iväg på Afrikansk dans! önska oss lycka till! Byeee

I met your fears on the way


Jag måste bara ta en liten paus, jag håller på att städa rummet...som vanligt. Jag förstår inte vad jag har för problem med att hålla det städat. Iallafall, har varit nere på stan idag och jag köpte mig en skön baströja från Monki som ni kommer att få se här inom en snar framtid. Min moster ska på bröllop nästa helg så jag och mamma hjälpe henne att hitta en klänning med bal-känsla och visst hittade vi en! På en boutiqe som heter "Kom in", ganska kul faktiskt och kvinnan som har butiken har drivit den i över 40 år! Det fanns jättefina klänningar där och smycken och allt man kan tänka sig. www.komin.nu

put down a vote for me


På minotfit.se pågår en tävling om ett presentkort på H&M värt 3000kr och för att vinna måste man ha flest röster, så nu ska jag be er om en jättetjänst! om ni ville vara så snälla att lägga ner en röst åt mig? Det skulle vara guld! Men då måste man vara medlem på minoutfit först... men spana in här: www.minoutfit.se/fittingroom  Det är denna outfit som jag tävlar med så det är bara leta rätt på mig bland sidorna! haha

do I need to say anything?


there was a time when I said boy I need you


Ohlalaa! Det är alltid kul att hitta massa fina kläder när man är hos sin mormor eller farmor. Just den här hittade jag hos m&m och jag tror att det är mammas gamla, Randiga Rutan är märket.

there's no time for joking


Hoppsan, nu har jag inte knäppt några nya bilder på ett tag så den här får duga!
Men vad har hänt på senare tid? Jo jag har varit sjuk dock ej allvarligt. Det har varit  friidrott och efter att ha sett final i 100m och 200m herr så kan jag bara säga att Usaine Bolt är min nya idol, sjukt snabb! Jag har varit på kräftskiva hos m&m (mormor&morfar). Typ det. Idag låg jag ute i parken utanför mitt hem och solade, lite röd i ansiktet.. har hört att värmen ska hålla i sig ett tag nu så man får passa på innan skolan, (börjar på måndag).

cold desert









bring me a fairytale


Bruna boots som jag fick av Amanda, wiiehaaa

who's laughing baby


Jag och Amanda sitter nu på min balkong och bara myser med filtar och värmeljus. Vi ser på bilderna som vi tog idag, här har ni ett smakprov. B1 och B2 ute på vift! Godnatten

new look



Som sagt, Amanda köpte nytt hår så då fick jag hennes gamla! Amanda har alltid velat haft hollywood-lockar och det fick hon, jag har alltid velat haft en lång fläta, och det fick jag! Tack darling!

Balenciaga boot


Igår fick jag syn på en tjej som hade på sig dessa absolut fantastiska Baleciaga skor, jag stannade, vände mig om och stirrade så ögonen ploppade ut. De är så grymma..

the beat goes


Markerade axlar Gina Tricot, örhängen H&M

Chinos H&M rea

Jacka H&M rea

she's got it right


Amanda köpte löshår igår så jag tänkte att jag skulle testa hur jag såg ut i det. Inte så tokigt tycker jag..vi får se om jag köper mig lite hår jag också då..

ska man vara fin så får man lida pin! (känsliga tittare varnas)


Mina fötter efter en dag i Stockholm. Blåsor på båda lilltårna, stortårna.. usch!
Bilder på köpen kommer senare..

only by the night


Mary-Kate Olsen har alltid varit en inspirationskälla. Just denna outfit har hon spikat allt rätt! Speciellt klänningen som är bred om axlarna och ganska rak och tight nertill. Så snyggt

more news


Rosettskärp från h&M

ny tröja


köpte en ny tröja igår från H&M med puffärm. 99kr.  bättre bild en annan gång


oh mother, oh mother


Idag vill jag önska min mamma lycka till på hennes nya arbete som butikschef på stockholmsbutiken som ligger på hamngatan. Det är hennes första dag och jag vet att det kommer att gå jättebra! love you mamie <3

Lady Gaga!













Lady Gaga var riktigt grym, mycket bättre live än på radio och inte visste jag att hon spelade piano! Hon bjöd på sig själv och hon dansade och hade sig. "I love you Sweden, you make me fuckin' cry!" skrek hon ut till ett propp fullt grönan. Helt otroligt var det. Skitbra.

pooolparty@ lagga





Oliva, eller Olle som vi kallar henne höll i partyt






Det var soligt det var lördag och det var poolparty ute på landet Lagga hemma hos Olle och det grillades och badades massor. En lyckad kväll helt enkelt!

sommarcamping







Man ska aldrig underskatta camping, det är riktigt mysigt faktiskt, slippa tv, dator m.m och bara klara sig själv i skogen typ. Njaa, vi bodde på en camping på grösö där det fanns duschar och kök och en minigolfbana och stränder och klippor. Första dagen var vi öregrund på klipporna och mot kvällningen tog vi färjan över till gräsö. Jag, min moster och mina två kusiner hade det jättemysigt även om det var lite jobbigt att sova i tältet pga att gubbar satt ute och hostade ikapp med kråkor kl 06.00 på morgonen.. ne men det var roligt faktiskt! Go camping!

my fault


AAhh! jag har inte uppdaterat på hur länge som helst, men ikväll ska det bli ändring. Jag ska se på film nu kl 21.00 och efter det blir det bra igen.


I wanna take a ride on your disco stick


Ikväll ska jag se Lady Gaga på Grönan, hur kul? Det kommer bli grymt! see yaa

blood is on the dancefloor






Bilder från evelinnas.blogg.se 

RSS 2.0