sthlm


Amanda och jag var och spanade på mellandagsrean i söndags. Vi gillade inte utbudet av det som fanns i Uppsala så vi tog en heldag till Stockholm. Visst hittade vi mycket fint på rean men jag slog till på dessa skor som INTE var på rean, inte båda dock men de gråaktiga to the right. 11,5 cm klack! helt okej faktiskt...eller? H&M 398 kr.


My very own Chanel

Mamma var under november månad i Athen,GREECE,Grekland för att jobba. Och hon sa att där fanns det en Chanel butik, men hon hade inte varit där än. Så en dag ringer hon till mig och frågar mig om jag kan söka på datorn efter gatan där butiken ligger för hon hittade den inte. Och ivert letade jag och gick in på Chanels hemsida ( www.chanel.com) där det stod en adress och telefonnummer till butiken i Grekland. På kvällen ringer mamma till mig och säger att hon inte hittade den.. Lite ledsen blev jag för jag hade gärna velat haft någonting därifrån,, kanske en brosch eller nåt.. och sen på julafton efter att jag hade öppnat alla mina paket, ger mamma mig ett paket och läser upp ett julrim:
"To keep this secret from you..oh my god I can't believe it's true,
I didn't know what to say, when you tryed to help me find the way.
So I hope you didn't die, when you found out I'd lie..
So when I found the store, I wanted to buy you so much more.
But this gift will fit you very well...
Because I bought it int the store C*****"
Och gissa om jag flög i taket! Jag öppnade paketet och det första jag ser är:

Världens finaste paperbag om jag kan säga det så.. sen låg det...

...en  jättefin liten ask med fina band och allting.. och i den...

ETT CHANEL-ARMBAND!!!!!!!!!!
det är så vackert att jag inte kommer att våga bära det...
Thank you mom for being the best mom ever!!!<3


julklappar del 2



 






Tack Mormor & Morfar, Mamma & Pappa, Farmor & Farfar, gudmor Sara, Lillebror Martin, Moster Pontus & Anton, Faster Carolina, Mina vänner Emilia och Amanda och alla andra för julklapparna och för det för året:  2008!!  

julklappar del 1






Smycken kan man aldrig få nog av! älskar´t! men det är ett smycke till som jag ska lägga upp senare, och ni kan aldrig gissa vad det kommer ifrån eller hur det ser ut,,, och jag är fortfarande i chocktillstånd och kan inte fatta att jag fått det! hur fånigt det än låter så är det sant! GOD JUL

2008-12-25

En perfekt dag för vandring i "gröna gången",,familjen Söderberg/Forsman tog sig ut på sjön i Sala.

close-up

myskläder ?

Mormor och morfars GALNA hund

Martin glider i famnen på mamma

Morfar fotograferar



carolas julkoncert at circus

 
Mormor och morfar gillar Carola. Så jag mamma och dom  åkte till Stockholm för att se henne uppträda på circus, och först tog vi en promenad genom gamla stan...

Carola läser ur sin bibel....
 
Sen sprang hon runt i publiken i sin Gucciinspirerade fransklänning i skinn...



Och rätt som det var dök Andreas Johnson upp på scenen och de sjöng "one love" tillsammans som de uppträdde med i melodifestivalen i våras.


ELLE- vinnaren


Vinnaren i designa-din-egen-galaklänning är Maja Milisavljevic från Borås. Hon vinner en biljett för henne och en kompis till Elle-galan och får bo på hotel, och få hår och smink fixat innan kvällen, och bäst av allt är klänningen som hon får uppsydd och klar!

081219




burberry


snyggaste halsbandet ever om du frågar mig, dock skulle det ha varit i svart och silver


tack tjejer för en fin första termin tsm med er!


Julavslutning 08


Torén Business School

Christer

Sinclair sjöng fint

Sofia, QubeMackan, Grape och Olivia

Såhär såg jag ut !

Sen blev det fika med tjejerna :)

Jag och Emilia

efterlängtat lov !

Imorgon är det sista dagen i skolan, sista! innan jullovet. Det är efterlängtat kan jag säga. Ska bli så himla skönt att slippa skolan ett tag. Så nu ska jag sova och imorgon blir det julbord direkt på morgonen kl. 10.00 på Norrlands nation. GOD NATT JULEKATT


VIP at Weekday och Monki





Detta finfina bältet köpte jag för några dagar sen på Weekday när jag var där och shoppade med 50% off på hela sortimentet på både Weekday och Monki. Lång historia,men det har att göra med att H&M köpt upp affärerna.
Så lite godis och julmust bjöds det på och alla var glada och nöjda med sina köp. Har köpt lite andra saker också som ni får se senare :)

Luciarock


för första gången på många år har jag varit med i ett luciatåg! kul var det, för pengar och presentkort fick man.
(jag står bakom lucian)

Sen igår blev det luciarock på Grand som lundellska skolan höll i..

..och  min bästa vän Amanda (till höger) var "programledare" för hela kalaset.

fotboll (luciacupen)

Anna - Jag - Frida

Imorse var det bara att gå upp med tuppen, 04.45 stod väckarklockan på. Våran första match spelades 05.50. Och den spelade vi 0-0 mot VP,, inge vidare. Andra matchen spelades mot ett av våra egna lag U-laget och den vann vi med 2-0. Sista matchen var avgörande om vi skulle gå vidare eller inte.. Matchen var mot Heby och roligt nog vann vi med 2-0 där med :) så imorgon blir det att vakna ännu TIDGARE. 04.15 närmare bestämt. Så om du har vägarna förbi..kom gärna.

Dagens


Svarta jeans Cheap Monday
T-shirt H&M herr
Kavaj Gina Tricot
Leopardmönstrad sjal och guldarmband H&M

sjukt snyggt


Efter vad den här usla vintern har att komma med så kan jag bara säga att jag längtar till våren! för då ska jag se ut så här. Kanske inte i håret dårå...

dagens outfit


Stickad tröja med dekorationer Beyond Retro,
Jeans Cheap Monday,
Ankleboots från H&M.

Inspiration Geldof


"hufvudstaden"


Spenderade hela dagen igår (lördag) i Stockholm för att shoppa lite julklappar. Blev inte så mycket julklappar från min sida då jag tycker att det är mycket bättre att köpa någonting till sig själv. EN julklapp till min bror dock...
men men, jag köpte en jättehärlig tröja från BeyondRetro och fin fina smycken från Antikt Gammalt & Nytt som jag hoppas kunna lägga upp här under veckan.
Andra advent idag, inte långt kvar till jul !

vill ha !




Skor från wedins och dragkedjsklutch från MQ

me love

Det är mycket snack om Chanel väskan, den klassiska 2,55. Kända bloggare likaså "vanliga" bloggare tjatar om hur gärna de vill ha den här väskan. Visst jag skulle också vilja ha en "el clasico" men det börjar gå till överdrift.. Jag har sett Elin Kling och Sofi Fahrman strutta runt med dessa, men nu när typ fjortisar som inte vet ett dyft om dessa väskor som skriver att "ååh en sån vill jag ha" BARA FÖR ATT. blir så less...
Men jag nöjer mig med de jag har, även om det inte är en 2,55 !
Here they are:

den svarta gör sig inte bra på bild,,

köpte dem förra hösten


RSS 2.0